Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 75 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βραδακι πεμπτης σημερα και αφου εχω κανει μια βολτα στα σπιτια,και μου εχει εντυπωθει αναμεσα σε άλλες η αλεξανδρα,αποφασιζω να γυρισω σπιτι χωρις καταθεση για να δω με ηρεμια τον αγωνα του ολυμπιακου.Και εκει που ειμαστε στη φαση του πρωτου πεναλντι που βλεπω ότι χανεται,αποφασιζω να κανω κατι για πρωτη φορα στη ζωη μου..να σηκωθω να φυγω από αγωνα του ολυμπιακου..Ενταξει το δουλεμα μπορει να το τρωγαμε μικροι,αλλα σε μεγαλη ηλικια τωρα ν ακουω τον μαρινακη ότι εδιωξε τον ζαρντιμ για να παιξει επιθετικο ποδοσφαιρο με τους παικτες που εχει κουβαλησει παει πολύ..Παμε παρακατω..
Αλεξανδρα λοιπον ,καλοδιατηρημενο mlf αρκετα ψηλο.με φοβερες βυζαρες και σκυλε προσωπο β κατηγοριας,στη συμπεριφορα ωστοσο μεσα στο δωματιο ευγενικη και ανετη.Οι τρεις λεξεις τα λενε όλα,και παμε στη πρωτη,φιλοτιμη.Φιλοτιμη γιατι κανει προκαταρκτικα,γλυφει ολη τη περιοχη,ευγενικη,συνεργασιμη,ανεβηκε από πανω μου,με αρκετες παραλλαγες σ αυτή τη σταση,ιεραποστολικα οπου τη κρατησα εκει αρκετα λεπτα και ορθια στον τοιχο,για να τελειωσω ιεραποστολικα.Τυπικη επαγγελματιας γιατι στη διαρκεια του σεξ δεν εχουμε εξαρσεις,ουτε δυναμικη συμμετοχη, αλλα κανει ότι χρειαζεται για να τελειωσει ο πελατης,μια ανακουφιστρια, ξαλαφρωστρια πελατων δηλαδη,κοινως στο σεξ, αν και δεν είναι κακη δεν σου μενει και κατι κιολας.Ακομη να πω ότι από ένα σημειο και μετα ηθελε να τελειωσω,γιατι θα φωναζε η υπηρεσια,λες και θα τρωγαμε τιμωρια δηλαδη
Από δικης μου πλευρας,ειδα τα γνωστα θεματα που εχω με αυτές τις αρκετα ενδιαφερουσες mlf.To κορμι της είναι καλοδιατηρημενο και λειο στην αισθηση,αλλα η κοιλιτσα που λογικα θα ειχε οποιαδηποτε γυναικα της ηλικιας της ,μαζι με τα πολύ ωραια πιασιματακια της,δεν με βοηθουν στο να πω, ότι αυτό το εικοσαρικο, γι αυτό που πηρα ηταν κατι το ξεχωριστο.Το ξερα βεβαια καπου γι αυτο και δε περναγα αλλες φορες,,αλλα όταν χτυπαει η καβλα,χανεται ο ελεγχος.Επιπλεον με τις mlf αυτης της κατηγοριας συνηθως υπαρχει προβλημα,όπως εχω ξαναπει, να υπαρχει διαρκεια στο σεξ σε δυνατους ρυθμους,η’ να το θεσουμε ποδοσφαιρικα ,αντοχη στην ταχυτητα
Αυτά για την αλεξανδρα λοιπον,που παντως οφειλω να ομολογησω,πως παρολ αυτά δυσκολευτηκα αρκετα για να μη χυσω στα πρωτα λεπτα της συνευρεσης,και η οποια με κρατησε ετσι,σε καλη κατασταση καβλας μεχρι το τελος.
Υ.Γ Πολυ θετικο το γεγονος της υπαρξης ντουζιερας μεσα στο δωματιο που τιμηθηκε επισης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2013
Αν και δεν είμαι Ολυμπιακός, η πρώτη παράγραφος της κριτικής σου είναι όλα τα λεφτά... +1
M
Mixanodigos
15 Φεβρουαρίου, 2013
Απο το να κατσεις να δεις να σε Κατσικογάμης καλυτερα που πηγες και γαμησες εσυ!!!!!
27 Ιουνίου, 2013
Η Αλεξάνδρα είναι ξανθιά με πεσμένους μαστούς και δουλεύει και αυτη την εποχή ακόμα??
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3