Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η μοναδικότητα της επαφής ,σε απαλάσσει απο το άγχος των απαιτήσεων και υποχρεώσεων της κοινωνικά αποδεκτής σχέσης , και έτσι ελεύθερος υποκύπτεις στα παράξενα ερωτικά ένστικτα που σε ωθούν να ευχαριστήσεις σεξουαλικά ένα ωραίο διαθέσιμο πλάσμα που στο ζητά!
Αντικρύζοντας το χαμόγελο της Σόνιας , και το αρκετά καλλοσχηματισμένο 3άρι στήθος της με τις ανορθωμένες θηλές,
μ'έκανε ενστικτωδώς να την κεράσω ένα 10ευρο "johny" και κείνη "ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά μου".
Εισερχόμενη στο δωμάτιο και μετά απο κάποιες σύντομες συστάσεις, ξεκίνησε να με φιλάει στο λαιμό και έτριβε το θεσπέσιο σώμα της στο δικό μου ,ανταπέδωσα με τον ίδιο τρόπο , ενώ τα χέρια μου θωπευαν τα οπίσθια...ενώ εκείνη τα δεχόταν όλα ευχάριστα...
Ακολούθησε πεολειχία,
με την θέα όλων αυτών των θεσπέσια ευειδών θηλυκών καμπυλοτήτων να πάλλονται αργά & ρυθμικά με αρχή το πέος μου , πυροδότησαν κάποια παράξενα σημεία της ευφλεκτης φαιάς μου ουσίας...
τα χείλη μου άγγιζαν τον λαιμό της και ο γλωσσικός μου βλεννογόνος τους εύσχημους μαστούς με της ανορθωμένες θηλές της
ανταπέδωσε παίρνοντας στα χέρια της το πέος μου ,ενώ με κοίταζε με λαγνεία και το έτριβε ηδονικά στην κλειτορίδα της
εξέλαβα αυτά τα "εξωλεκτικά μηνύματα" ως επιθυμία της να συνεχίσω και πιο κάτω
με το γλωσσικό μου αισθητήριο να μην της χαλάει χατήρι και να γεύεται τα μικρά χείλη του αιδοίου και την κλειτορίδα
φαινόταν να της αρέσει , με τα νυχάκια της να μου γρατζουνούν απαλά την ωμοπλάτη.
Μείναμε κάμποση ώρα έτσι , με την ιεραποστολική στάση να ακολουθεί σε Low tempo με φιλάκια και κραυγούλες
και την εκσπερμάτιση να επέρχεται όμορφά-όμορφα αφήνοντάς μου ένα χαζοχαρούμενο μειδίαμα μετεκσπερματικής ευτυχίας!
Χαιρετηθήκαμε , και απερχόμενος ένιωσα την ανακούφιση που σου αφήνει μια επιτυχημένη, αδέσμευτη, ανυποχρέωτη συνεύρεση , με μια όμορφη γυναίκα που φαίνεται να γουστάρει πολύ το επάγγελμά της ,γιατί πολύ απλά γουστάρει το σέξ !
Στη γωνία υπήρχε μια βιομάζα 10 άτομων με στολές, που η κοινωνία τους ,απαιτούσε απ'αυτούς να παίζουν καλά τον ηλίθιο ρόλο της αστυνόμευσης των νόμων της,
οι οποίοι με κοιτούσαν περίεργα εξερχόμενος του πορνείου...και κατάφεραν να με κάνουν να μειδιάσω αναλογιζόμενος αυτό το γελοίο θέατρο στο οποίο παίζουν ,
επιτάχυνα το βήμα μου και χάθηκα
ικανοποιημένος στο μεταξένιο έρεβος ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ILIAS1339

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Φεβρουαρίου, 2013
Χμ, βλέπω ότι αρχίζεις να εκτιμάς περισσότερο τις πόρνες και τη δουλειά που κάνουν. Παλιά τις θεωρούσες σκουπίδια, τώρα διακρίνω μεγαλύτερο σεβασμό. Θα έρθεις στα λόγια μου σιγά-σιγά. Κουλ
P
picker(1)
13 Φεβρουαρίου, 2013
όταν κάποιος είναι εθισμένος στο sex απρόσωπα και αδέσμευτα ,
δε νομίζω ότι μπορεί να βρεί αλλού (εκτός πορνείας) τόσο εύκολα και άκοπα την : "άμεση πρόσβαση και άμεση έξοδο" που ζητάει
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2