Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
η επίσκεψη έγινε Κυριακή μεσημέρι στις 12.45 , η Ιζαμπέλα είναι μια παρουσία σωματικά , που από την πρώτη φορά που την είδα μου κέντησε το ενδιαφέρων ,
όλο αυτόν τον καιρό λόγω διαφόρων συγκυριών δεν την είχα "τιμήσει" , σήμερα που την πέτυχα πέρασα κατευθείαν χωρίς να το σκεφτώ και πριν δώ τι παίζει στα άλλα σπιτάκια ,
η κοπέλα είναι τελικά Ρουμάνα(υπήρχαν πληροφορίες ότι είναι Αλβανίδα)μελαχρινή , σχετικά ψηλή(περίπου στο 1.72 την έκοψα) κανονικών κιλών σώμα , 2αράκι στητό βυζί και
ένα υπέροχο κωλαράκι , στην φάτσα είναι μέτρια , στο σαλόνι είναι αρκετά χαμογελαστή και στο σαλονάρισμα λικνίζει την κορμάρα της συνήθος γυρνώντας την πλάτη της
προς τον πελάτη για να αναδείξει την κωλάρα της ,μιλάει συνεννοήσιμα ελληνικά(όταν ανοίγει το στόμα της), στο δωμάτιο ήρθε σχεδόν αμέσως και με την είσοδο της σε αυτό
εξαφανίστηκε το χαμόγελό της απο το πρόσωπό της , κάθισε στο κρεβάτι και περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου , όταν τα έβγαλα πήγα στον νιπτήρα να πλύνω τα χέρια μου κάτι που
πάντα κάνω , αφού σκουπίστηκα της ζήτησα να έρθει κοντά μου(για να την χαμουρέψω στα όρθια , έκανε μια γκριμάτσα και μου είπε να έρθω στο κρεβάτι τι να κάνω εκεί.....
πήγα να αρχίσω να την χαϊδεύω και αυτή πήρε να ανοίξει κατευθείαν το προφυλακτικό , της είπα ότι να μην βιάζεται , να με χαϊδέψει λίγο να μου δώσει κανα φιλάκι στο λαιμό
στο στήθος , άφησε το προφυλακτικό στο κομοδίνο και η μόνη ανταπόκριση της ήταν να αρχίσει να μου τον παίζει , για γλωσσόφιλα , δαχτυλίσματα και 69 ούτε λόγος...πέρασμα
προφυλακτικού , πίπα χάλια και μονότονη , πάνω πάνω στο κεφαλάκι με πολύ αργό ρυθμό που μου γεννούσε υποψίες ότι θα την πάρει ο ύπνος , την σταμάτησα μιάς και είχα
κατέβει πολύ ορεξάτος και μου είχε σηκωθεί ήδη , πρώτη στάση της ζήτησα απο πάνω , μου είπε αυτή να ξεκινήσουμε κανονικά , λέω απο μέσα μου άντε ας δοκιμάσουμε έτσι
μπας και πάρει τα πάνω της , τίποτα τα πόδια της ελαφρώς ανασηκωμένα ώστε να μη μπορώ να μπω μέσα της , η αποκορύφωση ήταν ότι όταν πήγα να την φιλήσω στον λαιμό τραβήχτηκε
ενώ και στα βυζιά έβαζε τα χέρια της πάνω για να μην γλύψω της ρόγες της , φανερά εκνευρισμένος την γύρισα στα τέσσερα όπου άρχισα να την γαμάω δυνατά και γρήγορα για να τελειώσω
όσο πιο γρήγορα γινόταν....όλη αυτή η προσμονή που είχα τόσο καιρό να την βρω αλλά και να περάσω μαζί της αποδείχτηκε εκ τον υστέρων ότι δεν χρειαζόταν , απομυθοποίηση πλήρης ,
έχω περάσει και με άλλες κοπέλες που είχα πεί ότι δεν πειράζει τουλάχιστον πήγα με μιά μουνάρα αλλά με αυτήν απογοητεύτηκα σφόδρα...δεν ξέρω αν έτυχε , τι δεν πέτυχε αυτό που ξέρω
είναι ότι εγώ δεν ξαναπερνάω μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2013
Έτσι όπως τα λες είναι!
Στη δικιά μου κριτική 5,5 της είχα βάλει!
Κρίμα το κορμί Νεοσμυρνιώτη!
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
18 Φεβρουαρίου, 2013
Οι εμπειρίες μου με την συγκεκριμένη κοπέλα είναι ακριβώς οι αντίθετες. Μεγάλη εντύπωση μου κάνει αυτό. Για να φανταστείς 20Ε δεν δίνω πια, οποτε πάω για Ιζαμπέλα πληρωνω για 20-30λεπτά (40-60Ε). Το μόνο κακό που βρίσκω είναι το ότι μόλις χτυπήσει η πόρτα σου θυμίζει στο καπάκι το χρόνο και το γνωστό "You have to finish".
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2