Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 75 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στην μινι τσαρκα που πραγματοποιησα σημερα σταμπαρα δυο κοριτσια που μου αρεσαν την Ιωαννα του 30Β και την Τζοαννα του 32 στο υπογειο.Την πρωτη την εκτελεσα πρωτη υπαρχει κριτικη.Για την 2η θα σας γραψω σε αυτο το ποστ.Το ονομα της Τζοαννα(την ειχα ξαναπαρει παλιοτερα σε αλλο τσαρδι) ενα γενικα ωραιο μωρο ξανθο με πολυ καλο σωμα ενω το μειον της ειναι τα δοντια της(λειπουν μερικα).Τεσπα επειδη εγω πηγα για να γαμησω και οχι να βρω μοντελο για την Crest και την colgate την επελεξα Μεγάλο χαμόγελο .Το δωματιο ανεκτο, μετα απο κανα 5λεπτο σκαει και το μωρο.Γεια σου ,τι κανεις,απο που κλπ Μαλακία και ξεκιναμε το ματς.Προκατ. δεν κανει περαν απ το παιξιμο του πεους αλλα τεσπα εγω χουφτωνα οτι μπορουσα και επηλθε η στυσης μετα πιπα καλη(χωρις δοντι Μεγάλο χαμόγελο που να το βρει αλλωστε Μεγάλο χαμόγελο ).Απο στασεις παιξαμε ιεραποστολικα στην αρχη,μετα πισωκολλητα και τελος πλαγιαστα.Συνολικος χρονος περιπου στο δεκαλεπτο πρεπει να ηταν χωρις να ενοχλησει καμια τσατσα απ εξω.

Γενικως μια καλη συνευρεση για το 10αρικο με ενα ομορφο τεμαχιο που τουλαχιστον χαμογελαει εν αντιθεση με την συναδελφο της διπλα.....

Υ.Γ και εμενα μου ειπε κατι για Πορτογαλια χαχαχα της Αλβανιας προφανως

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζοάννα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2013
και εγω την εχω παρει την τζοαννα στην ιασωνος οταν δουλευε,παντως δε θυμαμαι να της ελειπαν τοσα πολλα δοντια που λες Χμμμ; και εμενα απο πορτογαλια μου ειχε πει αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι και αλβανοφατσα..
11 Φεβρουαρίου, 2013
Καλα ενταξει δεν ειναι και ο Γεωργιου Μεγάλο χαμόγελο αλλα εχει οντως ενα θεμα με τα δοντια της.Μαλιστα την πρωτη φορα στην Ιασωνος που την ειχα παρει στο δωματιο ειχε μπλακλαιτ και στο ιεραποστολικο φαινοταν περιεργο το στομα της αλλα τοτε δεν ειχα δωσει σημαρια πολυ, αλλα τωρα την δευτερη φορα που την πηρα το παρατηρησα καλυτερα οτι εχει ενα θεματακι με τα δοντια.Τωρα οσον αφορα στην Πορτογαλια τι να πω ετσι δηλωνει αλλα εν παση περιπτωση λιγη σημασια εχει απο που ειναι Πορτογαλια,Αλβανια,Ρουμανια κλπ ενα και το αυτο ,εμεις για να γαμησουμε παμε και οχι να κανουμε τον ΟΗΕ Μεγάλο χαμόγελο
12 Φεβρουαρίου, 2013
Ρουμάνα είναι η Τζοάνα. Τώρα από ομορφιά , εγώ θα την έβαζα πάνω από 7. Στο κρεβάτι μέτρια.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3