Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Από Σουρμελή έστριψα αριστερά στην Αλκιβιάδου συνεχίζοντας την πεζοπορία˙ τα τρία φωτάκια διακρίνονταν στο βάθος, το ένα δίπλα στ' άλλο, όσα και οι αντίστοιχοι οίκοι.
Εσπρωξα τη μεταλλική πράσινη πόρτα και κατέβηκα τα σκαλοπάτια για να εισέλθω στον ημιυπόγειο χώρο. Η ξανθιά μεσήλικη υπηρεσία σηκώθηκε από την καρέκλα της και αφού με καλημέρισε συνέχισε...«Η Πωλίνα είναι εδώ, Ρωσίδα. Πολύ καλή στο δωμάτιο. Κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, χα(ϊ)δάκια, φιλάκια, αυταρχικό, όλες οι στάσεις, 20 ευρώ. Πολύ καλή στη δουλειά της.»
Η Πωλίνα έκανε την εμφάνισή της χαμογελώντας. Την ήξερα από προηγούμενη τσάρκα μου. Επρόκειτο για μία γυναίκα που πρέπει να διήνυε την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, με σκούρο κοντό ίσιο μαλλί, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος με εμφανείς θηλές, ψηλό ανάστημα, κανονικό σώμα, έντονο κώλο. Φορούσε ένα σέξυ ολόσωμο εσώρουχο, ψηλές γυναικείες κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες.
-Γειά σου!
-Γειά σου...
-Ολα καλά μωρό μου; Με ρώτησε με βαριά προφορά.
-Μια χαρά.
-Ελα να περάσεις όμορφα, να γίνεις καλύτερα!
Για τη συγκεκριμένη είχα μάθει και διαβάσει ότι πρόσφερε «στοργή και proderm» οπότε πλήρωσα...
Πέρασα στο δωμάτιο που βρισκόταν εξ ευωνύμων των εισερχομένων, το οποίο ήταν πιο ευρύχωρο από το απέναντι που είχα συνευρεθεί με την Ειρήνη στις αρχές Αυγούστου του περασμένου έτους.
Εντύπωση μου προκάλεσαν οι πολλοί καθρέφτες, ενώ (όπως και στο απέναντι) υπήρχαν μία τηλεόραση CRT εκτός λειτουργίας και το κλασικό "μισό" κλιματιστικό˙ κατά τ' άλλα ήταν σχετικά φωτεινό, μ' όλα τ' απαραίτητα (υπήρχε και συσκευασία με υγρά μαντηλάκια πάνω στο κομοδίνο)
Η milfoκοπέλα ήρθε μετά από 5 λεπτά. Στο διαστημα αυτό εγώ είχα πλυθεί και χαλάρωνα στο κρεβάτι, μιας και μετά είχα πολύ ποδαρόδρομο και αρκετούς οίκους να επισκευτώ. Σκόπευα να φτάσω μέχρι Κυψέλη μεριά.
Χωρίς να χάσει χρόνο εμφάνισε το στήθος της και αφού ξάπλωσε πάνω μου, άρχισε να με φιλάει-γλείφει αρκετά ικανοποιητικά. Ξεκινώντας απ' το πρόσωπό μου και κατεβαίνοντας προς τα κάτω, "πέρασε" από τις θηλές μου τις οποίες περιποιήθηκε ιδιαιτέρως, έκανε "οχτάρια" στην κοιλιά μου με τη γλώσσα της και ενώ με τα δυο της χέρια με θώπευε ερωτικά, το ζεστό και υγρό της στόμα άρχισε να παλινδρομεί κατά μήκος του "γυμνού" πέους μου˙ πάνω, κάτω, πάνω, κάτω˙ ενώ δεν παρέλειπε ν' ασχολείται και με τα "δίδυμα"-περίνεο. Πολύ καύλα!
Το πέος μου παλλόταν από το πολύ αίμα που είχε συσσωρευτεί στα "σφουγγάρια" του και ήταν έτοιμο για βαθιές ηδονικές διεισδύσεις...
Το προφυλακτικό εφαρμόστηκε και ακολούθησαν δύο στάσεις˙ αυτή της γελαδάρισσας, με καλή συμμετοχή και απ' τους δυο μας˙ πότε έδεινε εκείνη τον ρυθμό, πότε εγώ, ενώ (το παραδέχομαι...) σ' εκείνη τη στάση δεν άντεξα και της ρούφηξα τη γλώσσα με πάθος! Πρέπει όμως ν' ομολογήσω ότι δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα φιλιά της˙ η γλώσσα της δεν "συμμετείχε" όσο θα ήθελα και ήμουν αναγκασμένος να την "κυνηγάω". Τέλος πάντων...
Η δεύτερη στάση ήταν εκείνη του πισωκολλητού γονατιστού, με το σφυροκόπι να πηγαίνει σύννεφο. Το "τελείωμα" όμως είχα αποφασίσει να γίνει αλλιώς...
Κάποια στιγμή σταμάτησα και βγάζοντας την περικαυλίδα, της είπα να με "τελειώσει" με τσιμπούκι. Πούτσος και αρχίδια έγιναν μούσκεμα, ενώ το χύσι μου γέμιζε τη στοματική της κοιλότητα, μ' εμένα να βογγάω ηδονικά!
Εμεινε λίγα δευτερόλεπτα με τον πούτσο στο στόμα «μέχρι να στραγγίξω» (Τί έκφραση και αυτή!) και μετά σηκώθηκε για να φτύσει τα "Φανουράκια" στο νιπτήρα. Εκανε αρκετά μπουκώματα με νερό (Τι καλά να χρησιμοποιούσε κάποιο αντισηπτικό...) με χαιρέτησε και έφυγε.
Ενιωθα τα σάλια της σχεδόν παντού πάνω στο κορμί μου. Είχα έρθει όμως προετοιμασμένος...
Ακολούθησε σχολαστικό τοπικό πλύσιμο με δικό μου σαπούνι και καλό σκούπισμα με την μικρή μου πετσετούλα, ενώ δεν παρέλειψα να βουρτσίσω τα δόντια μου χρησιμοποιώντας και ξύστρα γλώσσας.
Συγκεφαλαιώνοντας: Μέσα σ' ένα καλό δωμάτιο και με μία υπηρεσία που δεν ενόχλησε στα (αρκετά) λεπτά που παρέμεινα εντός αυτού, είχα μία ηδονική συνεύρεση με την Πωλίνα από την αχανή Ρωσία. Γι' άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι οι "μητέρες που θα θέλαμε να γαμήσουμε" προσφέρουν συχνά πολύ καλές υπηρεσίες "ξεμπουκώματος". Εάν εξαιρέσω το γεγονός της ελλιπούς υγιεινής της (μη χρήση στοματικού αντισηπτικού κ.λπ) και του φιλιού της, που θα το ήθελα πιο "συμμετοχικό", κατά τ' άλλα δεν έχω κάποιο παράπονο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2013
Oδοντόνημα έπαιξε...?????!!!!!Κουλ
10 Φεβρουαρίου, 2013
Επλενες τα δόντια σου μέσα σε μπουρδέλο?Έρωτας
Φαντάζομαι δεν ακούμπησες την οδοντόβουρτσα στο νιπτήρα...
ούτε περπατούσες ξυπόλητος
10 Φεβρουαρίου, 2013
Αριστερα μπαινοντας υπαρχει δωματιο???Χμμμ;
Μηπως μπερδευτηκες?
11 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

υπάρχει δωματιο αριστερα μπαινοντας και μάλιστα ειναι το μεγαλυτερο απο τα 3 (δωματια Κουλ)
11 Φεβρουαρίου, 2013
stadeos:
Καλό...

palermo:
1) Ναι, αν και το σάλιο περιέχει αντιμικροβιακούς παράγοντες (ένζυμα, αντισώματα) νομίζω είναι προτιμότερο οι όποιοι παθογόνοι μικροοργανισμοί ν' απομακρύνονται μηχανικά (βούτρσισμα, ξύστα γλώσσας) εγκαίρως.
2)Οχι, την ξέβγαλα και την έβαλα στη θήκη της. Είναι μια οδοντόβουρτσα που σπάει σε δύο κομμάτια.
3)Πάντα περπατάω ξυπόλυτος και μετά φοράω τις κάλτσες (οι οποίες στη συνέχεια πάνε κατευθείαν στ' άπλυτα), με αυτόν τον τρόπο διατηρώ καθαρό το εσωτερικό των παπουτσιών μου.

dimk93:
Με πρόλαβε ο Zero.

ZeroTolerance:
Τnx!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5