Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ο χώρος πολύ καλός για μπουρδέλο του Μεταξουργείου,οι κοπέλες όμορφες με την μελαχροινή να είναι πολύ πιο κοινωνική και ευδιάθετη στο σαλονάρισμα. Όμως η εμφάνιση της Ντάριας με κέρδισε αμέσως. Στο δωμάτιο μπήκε με φόρα, κατευθείαν προφυλακτικό στο κοιμισμένο πέος και μέτρια πίπα με το σώμα της σε απόσταση.Επειδή δεν μου σηκωνόταν της είπα να έρθει πιο κοντά για να μπορώ να την χαϊδεύω. Χάδι στην κολωτρυπίδα όχι, χάδι στις ρόγες όχι,οπότε της λέω έλα να σε γαμίσω αλλά με μέτρια στύση.Επειδή δεν μπορούσα να τελειώσω έτσι της είπα να τον πάρει στο στόμα. Μου είπε, δεν έχω άλλο προφυλακτικό οπότε την έβαλα να μου τον παίξει και τελείωσα χαζεύοντας το τέλειο κορμί της στους καθρέπτες των τοίχων.Φιλότιμη κοπέλα αλλά πολύ επιφυλακτική, ίσως δικαιολογημένα. Πιστεύω ότι με 20€ το δίδυμο είναι VFM οπότε θα ξαναπεράσω. Ευχαριστώ τους συναγωνιστές για τις κριτικές τους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Νέο Μέλος
11
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2013
Χάδι στην κολωτρυπίδα όχι, χάδι στις ρόγες όχι,Μου είπε, δεν έχω άλλο προφυλακτικό οπότε την έβαλα να μου τον παίξει και τελείωσα χαζεύοντας το τέλειο κορμί της.
Φιλότιμη κοπέλα Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
08 Φεβρουαρίου, 2013
Είσαι σε καλό δρόμο και δεν απογοητεύεσαι απ' όσο βλέπω.
Άμα σου άρεσε το σκηνικό και το βλέπεις VFM πάω πάσο αλλά η γνώμη μου είναι να το επενδύσεις αλλού το εικοσάρικο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2