Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη στην Εμμανουέλα. Τσιγγανορουμανάκι πολύ αδύνατο, απαξιομένη ποντικόφατσα αλλά πολύ ωραίο κορμί και σφιχτό κώλο.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο άρχισε με προκαταρκτικά όπου μου δάγκωνε τις ρώγες και γενικά το σώμα μου, και μου έδωσε ρομαντικα γλωσσόφιλα. Πίπα με καπότα τυπική, τίποτα το ιδιαίτερο. Πρώτη στάση αυτή από πάνω με καλή συμμετοχή και γλωσσόφιλα, γλύφοντας τις μεγάλες ρώγες της. Μετά στα 4 όπου η θέα ήταν εκπληκτική πιάνοντας τα σφιχτά κωλομέρια της. Ύστερα ιεραποστολικό όπου άρχισε να γκρινιάζει να τελιώσω και ο τσάτσος φώναζε. Τέλος έβγαλα την καπότα και τα οπεθάκια μου πήγαν στην κοιλιά της, τον λαιμό της, τα βυζιά της, ακόμα και στην πλάτη της, δεν ξέρω πως. Έβαλε τα γέλια στην αρχή, αλλά μετά ανχώθηκε για το πως θα βγει στο σαλόνι, αφού όσο και να καθάριζε το σώμα της, αυτά ήταν παντού.

Καλή ήταν σε γενικές γραμμές αλλά πολύ βιαστική, δεν νομίζω να ξαναπάω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Υπηρεσίες
opeth
Τιμημένος
77
Πόντοι:
1.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2013
Καλά της έκανες...........Γλώσσα
04 Μαρτίου, 2013
Απορία: τα γλωσσοφιλάκια δεν είναι λίγο επικίνδυνα?? πως ξέρουμε αν είναι καθαρή? (μπορεί να ακούγεται ηλίθια η ερώτηση αλλά με έχει πιάσει μια κρίση πανικού)Money Mouth
04 Μαρτίου, 2013
Δεν το ξερεις.αλλά η δυναμη της καβλας σε κανει να μη σκέφτεσαι τιποτα εκεινη τι στιγμή!Ρισκο είναι όλα.Γιατι το γυμνο τσιμπούκι δεν ειναι επικίνδυνο;Eιναι και δεκα φορες χειροτερο απο το φιλι.
04 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν φοβάσαι είναι απλό. Μη γαμάς σε μπουρδέλα...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4