Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 160 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τελικά ήρθε ο συνάδελφος Μαρούλιας διανύοντας απόσταση 200 χιλιομέτρων κάτω από το πέπλο της κοινωνικό-οικονομικής κρίσης. Συναντηθήκαμε μετά από αρκετό καιρό έχοντας εκτός των άλλων μια ακόμη αφορμή για να τα πούμε.

Ο συνάδελφος Μαρούλιας είχε γαμήσει και ξεχαρμανιάσει πο(υ)ρνό πο(υ)ρνό στην Φυλής και (λογικά) επέμενε να πιούμε πρώτα ένα καπουτσίνο για να τα πούμε. Εγώ, όμως πρότεινα να πάμε πρώτα στα πορνο-καταστήματα του Μεταξουργείου γιατί ο πουτσίνος μου διαμαρτύρονταν έντονα και ασυγκράτητα και σίγουρα δεν θα με άφηνε σε ησυχία. Επιπλέον, όπως του εξήγησα, έχοντας συγκεντρώσει αρκετές πορνο-πληροφορίες θα είχαμε ακόμη ένα (επίμαχο) θέμα στο τραπέζι της συζήτησης με τους καπουτσίνους. Επειδή είναι δίκαιος αλλά και επειδή του άρεσε η ιδέα, προχωρήσαμε άμεσα στην υλοποίηση της.

Μπαίνοντας στο Κολωνού 48 μας υποδέχτηκε η υπηρεσία του πορνο-καταστήματος με περισσή ευγένεια όπως εξάλλου άρμοζε σε θεσμικούς επισκέπτες του χώρου της πορνείας. Μας ενημέρωσε με τέτοια σχολαστικότητα, που αυθόρμητα την ρώτησα μήπως (παλαιότερα) έκανε διαλέξεις σε σεμινάρια διαλεκτικού υλισμού. Υποθέτω ότι δεν κατάλαβε αυτό που την ρώτησα (ενώ έδειξε ότι θα ήθελε να είχε καταλάβει).

Με τέτοια και με άλλα πολλά (το αντιλαμβάνομαι και το παραδέχομαι), κινούμαστε επικίνδυνα στο χώρο της πορνείας για να μην γαμήσουμε με επιτυχία και με αντικειμενικότητα.

Όμως, είναι ενδιαφέρον να κινούμαστε και να ζούμε με σχετική επικινδυνότητα.

Στα χρήσιμα και στα αντικειμενικά (απτά και υλικά) ας σημειωθούν παρακαλώ τα παρακάτω :

Η Τάνια είναι μάλλον (γ)κοντή στο ύψος, τσαχπινογαργαλιάρα και συμπαθητική με χαμόγελο «καλώς ήρθατε» και «καλώς να γαμήσετε». Μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες. Ευκολο-διαχειρίσιμο σώμα με μικρά βυζιά και εκπαιδευμένο κώ(ο)λο.

Στην μέση και στο μπράτσο (νομίζω) έχει κάποια tattoo που (σίγουρα) κάτι συμβολίζουν και σημαίνουν για την ζωή της.

Δεν την ρώτησα.

Δεν ήταν αυτό το (συ)ζητούμενο.
Περίμενα πλέον την πορνο-δέσποινα Τάνια βγάζοντας από το μυαλό μου τον Γκοντό αλλά και κάθε τι που με βάραινε ή με απασχολούσε.

Μπήκε (η Τάνια) στο δωμάτιο εργασίας και ξεκίνησε να γλύφει από το μεγάλο δάκτυλο του αριστερού μου ποδιού.

Αυτό αρκούσε για να αισθανθώ βέβαιος ως προς την εξέλιξη και την κατάληξη της όλης επιχείρησης.

Πράγματι, επιβεβαιώνεται η λαϊκή ρήση ότι η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί!

Αφού ολοκλήρωσε την διαδρομή από το μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού μέχρι την λαγόνια ακρολοφία περνώντας ανεπαίσθητα από το θυροειδές τρήμα, συνέχισε με το δεξί πόδι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα ήθελα να ήμουν σαρανταποδαρούσα!

Η κοπέλα έγλυφε περίτεχνα και αποφασισμένα, σφαλώντας τα βλέφαρα με καύλα και με γνώση. Συνέχισε το γλείψιμο και το χάϊδεμα στην περιοχή της κοιλιάς και ενώ περίμενα να με γλύψει στο στήθος, αυτή άρπαξε στα χείλια της τα αρχίδια μου και τα μάλαζε με αφοσίωση.

Πράγματι η έκπληξη και ο αιφνιδιασμός είναι ιδιαίτερα καυλωτικός κατά την διάρκεια της όλης επιχείρησης.

Μου φόρεσε επιδέξια το προφυλακτικό και προχώρησε σε βαθιά πίπα με ταυτόχρονο γλείψιμο των αρχιδιών καθώς και της γύρω περιοχής.

Θα έχυνα, αλλά συγκρατήθηκα και συγκροτήθηκα με τις τελευταίες δυνάμεις αυτοπειθαρχίας που μου απέμειναν, έτσι ώστε να την πηδήξω σε πισω-κω(ο)λητή στάση.

Δεν άντεξα για πολύ.

Έχυσα ορμητικά και αυθόρμητα με αρκετή συμπάθεια στους ταπεινούς που θα κυριαρχήσουν (σ)τη ζωή.

Πορνο-συνάδελφοι γαμήστε την Τάνια όσο (ακόμη) κάνει καλό καιρό.

Θα με θυμηθείτε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Τάνια
farkeli
Τιμημένος
101
Πόντοι:
1.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2013
Στό έχω ξαναπή ...άλαξε τό βήμα στό λαγονοψοΐτη Έρωτας
30 Ιανουαρίου, 2013
Η Τάνια είναι η αγαπημένη μου. Την έχω πάρει ουκ ολίγες φορές Γλώσσα
30 Ιανουαρίου, 2013
Ο Γκοντό δεν θα έρθει ποτέ, φίλε farkeli.
Μην τον περιμένεις άδικα.
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
30 Ιανουαρίου, 2013
Ο συναγωνιστής Μαρούλιας θα έμπαινε γιατί του άρεσε η Τάνια, αλλά δεν Κατσικογάμης λόγω κόπωσης μετά από αγώνα με έτερο τσέχικο πορνίδιο στο Φ. 56.
30 Ιανουαρίου, 2013
τεράστια περιγραφή

πληροφόρηση + νύξεις καλλιέργειας + λεπτή ειρωνεία

σαν ένα καλοδουλεμένο syrah !
01 Φεβρουαρίου, 2013
ωραίος ο Μπέκετ!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6