Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 162 10
Μπουρδέλα
215618
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χτεσινη Απογευματινή επίσκεψη στοχευμένη για την Βαλερια την οποία έχω ξανατιμησει και έχει γίνει στανταρακι μου, αλλα ειπα να γραψω αυτη τη φορα. Πάρκινγκ ακριβώς απέξω και άπλετο, σπάνιο για την περιοχή ίσως λόγω βροχής και της κατάστασης στα μμμ. Ο οίκος δεν είχε κόσμο και η τσα2 παρουσίασε την Βαλερια και τη Νίκη. Βουρ για τη Βαλερια, δινω το 20αρι και μπαινω στο δωμάτιο αριστερά προς το δρόμο. Σε καλη κατάσταση και θερμοκρασία το δωμάτιο, σε πέντε λεπτά σκάει το κορίτσι και αρχίζουμε προκαταρκτικα με χαιδεματα και φιλακια που κατέληγαν και στο στόμα. Ο ρυθμός κινήθηκε σε gfe αλλα με πάθος, καλο γλυψιμο στα @@ απο μέρους της, 69 και έξτρα περιποίηση δική μου, με κράνος η διαδικασία και έπειτα εναλλαγή 2 στάσεων και δυνατό τελειωμα. Ακολούθησαν εκατερωθεν εκ νέου περιποιησεις και αποχώρηση με φιλακια. Η κοπέλα ειναι ξεκάθαρο vfm για όσους ειναι του γουστου τους η εμφάνιση της, η οποία έχει περιγραφει λεπτομερώς απο τους προηγούμενους. Η τσα2 δεν ενόχλησε ούτε στιγμη σε σχέση με μια άλλη που έχω πετύχει εκει. Οταν έφυγα δεν υπήρχε πάλι άλλος πελάτης και χαιρέτησα όλη την ομάδα..
Συνολικός χρόνος επίσκεψης γύρω στο εικοσαλεπτο και φυσικά θα υπάρξει νεα επίσκεψη στο Βαλεριακι
Συνολικός χρόνος επίσκεψης γύρω στο εικοσαλεπτο και φυσικά θα υπάρξει νεα επίσκεψη στο Βαλεριακι
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού