Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε Κυριακή μεσημέρι στις 14.30 , η Ιρίνα εδώ και κάποιους μήνες είχε εξαφανιστεί αλλά τώρα επέστρεψε , είναι 24 χρονών μελαχρινή κοντά στο 1.72 κανονικό σώμα
3άρια στητά βυζιά και ωραίο κωλαράκι(το οποίο και αυτή όπως τουλάχιστον ανακοινώθηκε σήμερα σταμάτησε να το δίνει), με θυμόταν απο πιο παλιές συνεδρίες μας και αφού μου ευχήθηκε
καλή χρόνια έβγαλε τα εσώρουχα της και τα τοποθέτησε τακτικά στο κομοδίνο δίπλα απο το κρεβάτι , ήρθε στο πλάι μου και ξάπλωσε τοποθετώντας την κορμάρα της παράλληλα με την δικιά μου
και άρχισε να μου παίζει τον πούτσο , ενώ εγώ ασχολούμουν με τις βυζάρες της ενώ με το χέρι μου της έτριβα το μουνάκι της και λίγο την κωλοτρυπίδα της , την έβαλα ανάσκελα ανέβηκα
απο πάνω της και άρχισα να γαμάω τα βυζιά της , πήρε μωρομάντηλο με σκούπισε και άρχισε πίπα που η αλήθεια είναι ότι παραμένει ακόμα μέτρια , την είπα να γυρίσει σε στάση 69 για να την
γλύψω και εγώ , μιά στάση που δεν κράτησε πολύ γιατί δεν της πολυ αρέσει , πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση πίσωκολλητά στα όρθια όπου την γάμαγα στην αρχή με κάποια δυσκολία όσπου
να βρούμε την σωστή κλίση του κορμιού της , όταν συντονιστήκαμε άρχισα να την γαμάω δυνατά ενώ χούφτωνα και τις βυζάρες της , δεύτερη στάση με εμένα καθιστό στην άκρη του κρεβατιού και
αυτή να με καβαλάει ανάποδα , κάνοντας αυτή όλη την δουλεία ανεβοκατεβάζοντας το κορμί της πάνω στον πούτσο μου , σήμερα είχε διάθεση για όχι και τόσο τυπικές στάσεις , τρίτη στάση πλαγιαστό με εμένα απο πίσω της και αυτήν να έχει σηκώσει ψηλά το πόδι της , όταν ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να τελειώσω την γύρισα αφαίρεσα το προφυλακτικό και έχυσα στις βυζάρες της , στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά γεμάτα , ευνοεί και η ώρα μιας και Κυριακή μεσημέρι δεν έχει σχεδόν ποτέ κόσμο , καλή συμμετοχή , δεκτική και υπάκουη , αν ξαναβάλει ξανά κώλο στο πρόγραμμα και συνεχίσει έτσι γιατί παλία
είχε μεταπτώσεις στην απόδοσή της θα εξελιχτεί σε στανταράκι μου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιρίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια