Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 110 10
Γενική βαθμολογία

4.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Θα συμφωνήσω με τον Φανούρη παρακάτω. Πολύ μέτρια πράγματα. Μπήκα γιατί είχα κάβλες, δεν είχα χρόνο και το τι μπάζο κυκλοφορούσε σε άλλα 2-3 μπουρδέλα που μπήκα δεν λέγεται. Οπότε, λόγω κάβλας και μόνο, είπα να περάσω. Δεν είχα high expectations από την αρχή. Το πρόγραμμα ήταν ακά, κώλο, όλες οι στάσεις.
Η κοπέλα όπως την περιέγραψε ο φανούρης, θα έλεγα όμως ότι είναι κοντά στα 35, όχι μόνο 30. Μετά το γαμήσι πιάσαμε λίγη κουβέντα και έμαθα ότι έχει 2 παιδιά στην Βουλγαρία.
Στο ψητό λοιπόν, μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και μου λέει να τον πλύνω αν θέλω ακά. Της λέω ότι δεν θέλω ακά κι έτσι αρχίζει να μου τον χαϊδεύει και να μου τον τρίβει μέχρι που έγινε κάγκελο. Πέρασμα σκούφου και πίπα καλή θα έλεγα, προσπάθειες για deepthroat, καλό ρούφηγμα, όχι χέρια. Μέχρι εκεί, τίποτα το τρομερό, απλά καλή. Την γυρίζω στα 4 και βάζει λιπαντικό στην σούφρα της. Της τον καρφώνω σιγά-σιγά κι αρχίζω να της γαμάω τον κώλο. Όσο πέρναγε η ώρα, αύξανα ταχύτητα και δύναμη. Κανένα πρόβλημα δυσαρέσκειας. Ε... αυτά! Μετά από λίγο έχυσα και that's it!
Δεν θα ξαναπάω, δεν μου έδωσε κάτι το ιδιαίτερο. Απλά ένα ξεμπούκωμα.

Καλά βόλια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Μ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια