Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μέσα στον "κατακλυσμό" κ την πλημύρα του κόσμου το πρωί της Τετάρτης, έτυχε να είμαι πλησίον της περιοχής και να βρεθώ σε απόσταση αναπνοής με τα γνώριμα μιλφόσπιτα της Διδύμου. Έχοντας γευτεί την "φόλα" της ζωής μου από την Αλίνα, το βράδυ της Κυριακής είπα να δοκιμάσω μπας και πετύχω την Σόνια, γνωστή για τις ικανότητές της στο "πνευστό", μήπως κ ρεφάρω το βατερλώ της Αλίνας. Στο εν τω μεταξύ,Θυμήθηκα κ τα λόγια του άρχοντα Zero, όπου κάποια στιγμή σχετικά πρόσφατα, σχολίασε το γεγονός ότι η Σόνια μοιράζει αφειδώς τον αριθμό του κινητό της σε γνωστούς πελάτες, ενδεχομένως να συνδέεται με επικείμενη αλλαγή "οίκου" στο άμεσο μέλλον κ είπα να το μάθω απυευθείας από 1ο χέρι, το τι συμβαίνει ...

Με το που σκάω μύτι αποκαρδιώνομαι γιατί σκάει μπροστά μου η αντικΑ(β)λίνα .. Με ρωτά αν θα περάσω και η απάντησή μου ήταν άμεση και ξεκάθαρη, λέγοντάς της ορθά - κοφτά, "μαζί σου ποτέ ξανά" .. Γυρνώ να φύγω κ καπάκι μου λέει, "περίμενε, υπάρχει και η άλλη κοπέλα ...." ονομα δεν ανέφερε (τυχαίο ? δεν νομίζω ...) και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου την Σόνια. Χαμόγελα κ από τους 2 μας, μένει "παγωτό" η ξενέρωτη Αλίνα και η Σόνια έρχεται προς το μέρος μου κ με πέρνει από το χέρι οδηγώντας με στο δωμάτιο, σίγουρη ότι δεν θα της αρνηθώ, λέγοντάς χαρακτιρηστικά "μωράκι όταν είναι η Σόνια εδώ, δεν φεύγει κανείς ..."

Δεν χρειάζεται να σας πω τι έγινε στο δωμάτιο. Από την αρχή η Σόνια τα "εδωσε" όλα .. 2-3 λεπτά προκαταρτικά κ μετά για 7-8 λεπτά άκοπο πνευστό σφυροκόπημα με την μοναδική της μαεστρία .. Η Σόνια, έχει τις παραξενιές της αλλά κ ενίοτε την κυκλοθυμικότητά της, για οι μυημένοι μαζί της γνωρίζουν ότι στα κέφια της δεν παίζεται, κυριολεκτικά.

Η όλη διαδικασία εξελίσεται κυριολεκτικά σε μια ιεροτελεστία από την πλευράς της, εγώ το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να παραδωθώ στις ορέξεις κ εμπνεύσεις της .. Το πήρα απόφαση ότι το μενού θα είχε μόνο πνευστό, γιατί τέτοια "έμπνευση" ίσως να μην ξαναδώ από την Σόνια .. Το καλύτερο βέβαια μου το άφησε για το τέλος .. Αφού με είχε στο καραμέλογλύψιμο για κανένα 8λεπτο, δεν άντεξα άλλο κ άδειασα κανονικά .. Εκεί άρχισαν τα καλύτερα !! Συνέχισε να με έχει αδιάκοπα στο στόμα της για κανένα 3λεπτο αν κ είχα "αδειάσει" πλήρως, προσφέροντας κάτι το οποίο δεν είχα γευτεί ποτέ ξανά τόσο από την ίδια, αλλά κ από καμιά άλλη κοπέλα στην πιάτστα ..

Για τους μερακλήδες, νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερη απόλαυση από την "μετά στοματική κατάθεση" . Και φυσικά η Σόνια απέδειξε ότι κ σε αυτό είναι Μαστόρησα ..ΈρωταςΈρωτας

Στο τέλος την ευχαρίστησα κ μου σκάει το παραμύθι ότι την Τετ. 16/01 ήταν η τελευταία της μέρα στο συγκεκριμένο σπίτι. Από 05 Φλεβάρη θα είναι σε νέο στέκι κ φυσικά μου έφερε κ ένα χαρτάκι με το τηλ για να ενημερωθώ για το νέο της στέκι ..

Το σίγουρο είναι ότι θα ψάξουμε πάλι να την βρούμε, όπου κ αν πάει .. Respect Sonia !!! Arivederci !

ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
sakarvats
Ανώτερος
107
Πόντοι:
7.815
Ανάφερε αυτήν την κριτική