Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μου άρεσε πάντα εμφανισιακά αλλά τα κατεβασμένα μούτρα δεν με ενέπνεαν. Ύστερα από τα σχόλια του farkeli είπα την άλλη φορά θα περάσω όπερ και εγένετο.
Ηρθε η κοπελάρα - νομίζω έχει πάρει βάρος τον τελευταίο καιρό - η οποία στο σαλόνι μου χαμογέλασε αλλά και στο δωμάτιο σαν ανταπόδοση στα δικά μου χαμόγελα. Ηρθε ολόγυμνη από το μπάνιο μια και ήμουν στο μέσα δωμάτιο.
Ελάχιστα λόγια και άρχισε κάτι χάδια στο στήθος στα @@ απαλά με τα νύχια της, αφήνοντας με να ψαχουλέυω ότι έφτανα (έκαστε μεσαία περιοχή προς κάτω)
Εβαλε καπότα στο μισοσηκωμένο την οποία την καθάριζε μετά με ένα χαρτομάντιλο μην φάει το λιπαντικό - κίνηση ξενερουά εντελώς.
Η πίπα της κακή. Τον μισό στο στόμα, τον υπόλοιπο με το χέρι και αρκετό δόντι μαζί με άθλια ψευτοβογγητά. Δεν με έφτιαχνε αλλά λόγω αγαμίας δεν πτοήθηκα άρχισα τις θωπείες στο όμορφο 2,5αρι αφράτο στήθος της.
Την σταμάτησα και την έβαλα κάτω και εγώ από πάνω να τον πάιζω και αυτή να χαιδευει τα κάτω χείλια - ωραία εικόνα οπότε βουρ μέσα της.
Κρέμα στο φουλ αλλά βρήκα θέση καλή και άρχισα σφυροκόπημα και τα χάδια σε gfe φάση κάτι πήγε να χαιδέψει και αυτή διόρθωσα θέση για να την φτιάξω (λέμε τώρα) και άρχισε τα "ντα" και κάτι άλλα που δεν νοώ πριν το γυρίσει στα ελληνικά "ναι" "κι άλλο" "χύσε με" κλπ.
Εκανα και εγώ ότι μου έλεγε και έχυσα. Στο τέλος νιαούριζε και με ψιλοχάιδευε πριν με χαιρετήσει.

Καλά λοιπόν έκανα και δεν έμπαινα τόσο καιρό, αλλά δεν το αποκλείω να ξαναπάω μία ακόμη σύντομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
free
Ανώτερος
150
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2013
Αφου σε αφησε να της χουφτωνεις και τα βυζια παλι καλα να λες,συνηθως παιζει αμυντικα με τα βυζια της να μην της τα πιανουν Κεφάλι σε τοίχο! τουλαχιστον πιο παλια που την ειχα παρει δις ετσι εκανε ισως τωρα να εχει ξετσουτσουνεψει λιγο και να δεχεται το κατι παραπανω Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1