Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 05.55 , η Τζούλι είχε αρχίσει να εργάζεται στο Φ67 απο τότε άλλαξε αρκετά σπίτια , σήμερα το πρωί την πέτυχα σε αυτό...
έχει μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μικρό στήθος ωραίο κώλο , αλλά βλέποντας την απο κοντά στην πλάτη έχει μικρό κόκκινα σημαδάκια ενώ χαμηλά στη μέση έχει
αυτό το χνουδάκι που έχουν πολλές γυναίκες ,έχει θέμα και με το μουνάκι της το οποίο δεν ήταν και πολύ ευωδιαστό , κάθισε δίπλα μου στο κρεβάτι και άρχισε να με φιλάει
αργά αργά στις ρόγες και στην κοιλιά ενώ με το χέρι της μου τον έπαιζε , πέρασε το προφυλακτικό και άρχισε πίπα αρκετή καλή , πρώτη στάση απο πάνω όπου δεν είχε καμιά συμμετοχή ,
την γυρίζω στα τέσσερα , αρχικά την γάμαγα από το μουνί ενω είχε πάρει καλή στάση σώματός , μετά από λίγο της ζήτησα κώλο , έβαλε λίγο υγρό απο το μπουκαλάκι που είχε μαζί της ,
παρόλα αυτά μπήκα δύσκολα μέσα της , την άρχισα χαλαρά και σιγά σιγά αύξανα τον ρυθμό , περίπου στο 3λεπτο τραβιέται προς τα μπροστά και μου λεέι κώλος δεν είναι για πολύ ώρα ,
αυτή η ξαφνική αντίδραση της είχε επιπτώσεις σε μένα μιάς και μου έπεσε , σκούπισε το προφυλακτικό με υγρό μαντηλάκι και αρχικά μου τον ξαναπήρε πίπα , μετά άρχισα να την γαμάω
απο το μουνί χωρίς να έχω καυλώσει τελείως , της είπα ότι δεν μπορώ μίας και είχα κάνει άλλες 2 καταθέσεις την τελευταία μιάμιση ώρα , και άρχισα να την παίζω για να τελειώσω ,
μου έβγαλε το προφυλακτικό σύρθηκε κάτω απο τα πόδια μου και άρχισε να μου την παίζει , μου την έπαιζε αρκετά άγαρμπα και δεν υπήρχε περίπτωση να χύσω...της είπα άσε θα τον παίξω εγώ
μου έλεγε όχι γιατί φοβόταν μην την χύσω στα βυζιά , ήθελε στην κοιλιά , της είπα ότι εκεί θα τελειώσω , τον έπαιξα λίγο μέχρι που τελείωσα....στο δωμάτιο έκατσα 12 λεπτά , και πραγματικά
δεν πρόκειται να την ξαναπάρω...στο τέλος με ρώταγε αν όλα είναι οκ, είναι σε λάθος δρόμο και αν θέλει πελάτες θέλει μεγάλη προσπάθεια απο την πλευρά της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2013
στα υπέρ της οτι στο τέλος ρώτησε αν είναι όλα καλά και οτι έκατσε ώρα στο δωμάτιο, ενώ άλλες θα έφευγαν όταν κόμπιασες. Στα αρνητικά οτι σκούπισε με μωρομάντηλο το προφυλακτικό και το ξαναπήρε στο στόμα της. Αυτό και μόνο αποτελεί ένδειξη οτι αρκετές δεν γνωρίζουν τους στοιχειώδης κανόνες υγιεινής παρόλο που κάνουν αυτή την δουλεία.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1