Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επισκεψη σημερα στη φυλης για καταθεση και ενημερωση,ελπιζοντας ότι θα ηταν στο 59 η ιζαμπελα.Αν και ηθελα πρωτα να περασω από τα αλλα σπιτια ,εκανα το σωστο η΄’ λαθος,να περασω πρωτα απ αυτό,και ηταν εκει,το εικοσαρικο βγηκε αυτοματα..
Μπαινοντας στο δωματιο η ιζαμπελα,ειχα ηδη αποφασισει να ξαπλωσω στο κρεβατι ,και να με περιποιηθει,και όχι όπως τις άλλες δυο φορες που ημασταν στα ορθια,λογω μιας γλυκιας κουρασης.Ηρθε στο δωματιο λοιπον,και γω της ζητησα πρωτα ν ανεβει πανω μου,να με χαιδεψει,να με φιλησει στο σωμα μου,και να τριφτουν τα δυο κορμια.Ετσι και εγινε,και αφου ημουν αρκετα ετοιμος,ξεκινησε στοματικο.Ολα τα προκαταρκτικα,της ζητησα να μη γινονται βιαστικα ,αλλα ηρεμα,γιατι ξερω ότι κινειται σε γρηγορους ρυθμους,κατι που αρκετα προθυμα δεχτηκε,δεδομενου πως και αρχιζουμε σιγα σιγα να γνωριζομαστε,και από την άλλη ο τονος της φωνης μου ηταν ηρεμος και ζεστος,όπως δυο εραστες που εχουν οικειοτητα
Τα ωραια όμως ηταν στη διαρκεια του σεξ,εκει ηταν καταπληκτικη.Πρωτα ανεβηκε από πανω μου,δινοντας τον ρυθμο που ηθελα,ουτε αργος,ουτε γρηγορος,για λιγα λεπτα,αλλα πραγματικα απολαυστικα,και στη συνεχεια ηθελα να τη παρω οπωσδηποτε πισωκολλητα,καθως όπως ημουν από κατω, τα χερια μου δεν χορταιναν να πιανουν τον υπεροχο πισινο της.Πισωκολλητα,και ενώ ηταν χαμηλα,με ωραιο στησιμο,της ζητησα να παμε κοντα στον τοιχο,και ν ακουμπησει τα χερια της στα καγκελα του κρεβατιου.Ετσι την ειχα σε μια πιο ψηλη θεση και μετακινωντας τα ποδια μου,κατά τη περισταση,ειχα μια πολύ ομορφη ,εντονη σ αισθηση διεισδυση,που φαινοταν πραγματικα ότι της αρεσε και εκεινης.Αφου ημασταν αρκετα λεπτα εκει,με πολύ εντονη την αιθηση της καβλας,της ζητησα να παμε και ορθια στον τοιχο πισωκολητα,για να μπορω ν αγγιξω από πισω ,την επιδερμιδα της,τα στηθη της,τους γλουτους της,που μοιαζουν με πεδιαδες,λοφους και βουνα αντιστοιχα
Σ αυτή τη σταση τελειωσα,μενοντας απολυτα ευχαριστημενος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2013
μάστορη πως είναι εμφανισιακά η Ιζαμπέλα?
Πάω αραιά και που στα σπιτάκια και σε μια επίσκεψή μου την προηγούμενη Πέμπτη δεν την ειδα να δουλεύει...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1