Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 102 10
Γενική βαθμολογία

3.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
πέρασα σε μία Έρικα νομίζω την είπε η τσατσά στο Κολωνού και Λεωνίδου γωνία.
ξανθιά περίπου 1,60 με μικρό και ελαφρώς πεσμένο βυζί, αλλά αρκετά καλό κωλί το οποίο έδινε στο 10 ευρω.
στο δώμα, χάλια!!! πίπα με πολύ χέρι και ρηχή, της πήρα δυο φορές τα χέρια και τον έσπρωξα με δύναμη στο στόμα και διαμαρτυρήθηκε. μετά της ζήτησα το κωλί της και αρνήθηκε λέγοντας πρώτα μουνί. όταν ήρθε η ώρα για το κωλί ξάπλωσε πλάγια με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να μπει με τίποτα!!!
το τέλος ήρθε με χειρομάλαξη...
πεταμένο ένα 10 ευρω στα σίγουρα!!!Κεφάλι σε τοίχο! Κεφάλι σε τοίχο! Κεφάλι σε τοίχο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Έρικα
Υπηρεσίες
Ανώτερος
123
Πόντοι:
8.445
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιανουαρίου, 2013
Την ειχα πάρει και εγώ πριν κανα μηνα!Οντως δεν κάνει τιποτα πέρα απο μια ρηχή πίπα.Το μονο καλο ειναι οτι ξαπλωσε ανασκελα εκλεισε τα ματια και μου πε να κανω οτι θέλω!Ετσι την εψαξα λεπτομερως και επιανα όπου ηθελα!Στην ουσια προκαταρκτικα μόνο απο εμενα και όχι απο εκεινη!
16 Ιανουαρίου, 2013
Μη πηγαίνετε σ΄ αυτήν, πρόκειται για μεγάλο βρωμόμουνο απατεώνησα καθώς επίσης και το πουστρόνι που την διαφιμίζει στο σαλόνι. Κι΄ εγώ την πάτησα μαζί της με παρόμοιο τρόπο. Η συγκεκριμένη εμφανίζεται και στο Ιάσωνος 20 πάνω όροφος. ΠΡΟΣΟΧΗ στην κωλοξεπέτα Έρρικα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2