Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 106 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από βόλτα στο Μεταξουργείο - που δεν είχε κάτι ιδιαίτερο - αποφάσισα να πάω από Λιοσίων πλευρά και δικαιώθηκα. Ο χώρος είναι πολύ καθαρός και ανακαινισμένος, πάρκινγκ πολύ εύκολο, η κυρία της υποδοχής δεν εμφανίσθηκε για προσφώνηση επειδή μίλαγε στο τηλέφωνο και μου αυτοπαρουσιάζεται η Αλίνα μόλις βγήκε από το δωμάτιο με έτερο συναγωνιστή. Η κοπέλα - λόγω ευγένειας - πρέπει να είναι τουλάχιστον 50-55 ετών αλλά το κορμί της, εάν εξαιρέσουμε λίγο την κοιλιά της, είναι εξαιρετικό. Πολύ καλή στο πρόσωπο και χαμογελαστή. Μόλις της κάνω νόημα ότι θα προχωρήσω στα ενδότερα κάτι μέσα μου έλεγε ότι θα παίζει και αυταρχικό, οπότε της το ξεφουρνίζω και εκείνη κατευθείαν με ρωτάει για το τι πρόγραμμα ακριβώς θα ήθελα. Οι ρώγες της δεν παίζονται με τίποτα και ξεκίνησε να με φιλάει και να με χαϊδεύει σε όλο το σώμα. Περιποιήθηκε πολύ καλά όλη την επίμαχη περιοχή, παίξαμε με τον δονητή και μετά την περιποιήθηκα σε foot worship και σε γλυφ.....
Κατόπιν την έφερα καβάλα και καθώς αλλάξαμε άλλες 2-3 στάσεις και ήμουνα στο τελείωμα, άρχισε να σπαρταράει από ηδονή. Δεν το περίμενα, τα έδωσε όλα αλλά το ίδιο έκανα και εγώ. Συμπέρασμα, καλύτερα τα 20 ευρώ σε ένα gilf παρά τα 10-15 ευρώ με ρίσκο σε κάποιο πιπινάκι στο Μετάξι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Ενεργό Μέλος
38
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave

Σχόλια