Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 282 10
Μπουρδέλα
263691
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επισκεψη γυρω στις 23,15 και ηταν η Τζουλια με χειμωδες βυζακια 2αρια,καλο κωλαρακι το οποιο ειναι στο μενου,1,60 υψος με μαυρα μαλακια και πιρσινκ στα μουνοχειλα!!
Στα της μαχης τωρα,το μεγαλο δωματιο διπλα στην πορτα εισοδου αριστερα ειχε τα απολυτως απαραιτητα,μια καρεκλα,ενα κολωχαρτο και σαπουνι στο νεροχυτη,ο χωρος καθαρος οσο γινοταν οπως και το σεντονι επισης,αλλα το μαξιλαρι δειγμα,χρειαζετε ενα καινουργιο 3 ευρω κανει!!
Ηρθε η τζουλια και γδυθηκε και αρχισαμε φιλακια να με φυλαει στο λαιμο κατεβηκε στης ρογες μου,και μετα ανελαβα δραση ρουφωντας τα βυζακια της και τον λαιμο της.
Μετα γυρισαμε σε 69 οπου περιποιηθηκα της τρυπες της,οι οποιες ηταν πολυ καθαρες,και εκεινη τον μικρο προεδρο,περνωντας του λαστιχο!!
Αφου εγινε η ανορθωση την εβαλα απο πανω οπου ιππευσε καλα και βαθεια.
Γυρισμα στα τεσσερα και σφυροκοπημα,και με το δαχτυλο μου να σαλιονω και να το βαζω στο κωλαρακι της,μολις χαλαρωσε,εκανα εφορμηση,διχως χρηση τζελ,οφειλω να σημειωσω,σφυροκοπημα,οπου με ωραιες κινησεις της λεκανης της ηρθε το τελος!!
Πολυ καλο πηδημα,κατα εμε,αξιζε το 20αρικο!!
Στα της μαχης τωρα,το μεγαλο δωματιο διπλα στην πορτα εισοδου αριστερα ειχε τα απολυτως απαραιτητα,μια καρεκλα,ενα κολωχαρτο και σαπουνι στο νεροχυτη,ο χωρος καθαρος οσο γινοταν οπως και το σεντονι επισης,αλλα το μαξιλαρι δειγμα,χρειαζετε ενα καινουργιο 3 ευρω κανει!!
Ηρθε η τζουλια και γδυθηκε και αρχισαμε φιλακια να με φυλαει στο λαιμο κατεβηκε στης ρογες μου,και μετα ανελαβα δραση ρουφωντας τα βυζακια της και τον λαιμο της.
Μετα γυρισαμε σε 69 οπου περιποιηθηκα της τρυπες της,οι οποιες ηταν πολυ καθαρες,και εκεινη τον μικρο προεδρο,περνωντας του λαστιχο!!
Αφου εγινε η ανορθωση την εβαλα απο πανω οπου ιππευσε καλα και βαθεια.
Γυρισμα στα τεσσερα και σφυροκοπημα,και με το δαχτυλο μου να σαλιονω και να το βαζω στο κωλαρακι της,μολις χαλαρωσε,εκανα εφορμηση,διχως χρηση τζελ,οφειλω να σημειωσω,σφυροκοπημα,οπου με ωραιες κινησεις της λεκανης της ηρθε το τελος!!
Πολυ καλο πηδημα,κατα εμε,αξιζε το 20αρικο!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
"3 στους 7 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική"....