Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 162 10
Μπουρδέλα
215614
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επισκεψη σημερα στη βαλερια..ετσι και αλλιως ειχα προγραμματισει επισκεψη για αυριο το απογευμα,όμως η σημερινη κριτικη επισπευσε τα πραγματα..Οτι και να πω είναι λιγο για αυτή τη κοπελα..Οταν μπηκε δεν της ειπα τιποτα,σκεφτηκα ότι θα πρεπει να ειμαι τρυφερος σημερα,ανεξαρτητα αν δειξει ότι είναι για εντονες καταστασεις,και ευτυχως το τραγουδι Europa του carlos Santana,βοηθησε στο να δημιουργηθει μια ομορφη κατασταση.Αν και ηθελε μετα τα χαδια,τα φιλια,και το σφιχταγκαλιασμα,να προχωρησει σε στοματικο,την εφερα πλαγια εξακολουθωντας να την αγκαλιαζω και να τη φιλαω,αυτό ηθελα και μετα να μπω μεσα της.Απο πλαγια,την εφερα ανασκελα και μπηκα μεσα της,η ολη σταση κρατησε περιπου δεκα λεπτα,και ηταν όπως πρεπει να είναι όταν κανουν ερωτα μια γυναικα και ενας αντρας.Συνεχισαμε σ άλλες δυο στασεις ,πλαγια και αυτή από πανω μου,πλατη,πεφτοντας ολο το κορμι της πανω μου,ηταν σαν να εξακολουθησω να ονειρευομαι,μεχρι που με το τελειωμα μου,σταματησε και τα ονειρο
Στο τελος της μιλησα και για το περιστατικο που ανεφερε ο προηγουμενος..το σχολιο θα το κανω στη δικη του κριτικη.Μια λεξη μονο,ξερω δυστυχως γιατι εγινε αυτό που εγινε..βλεπεται είναι στη μοιρα των καλων ανθρωπων αυτό..μερικες φορες να τραβανε τα πανδεινα..το ευχαριστω της μοιρας για οσα καλα και οσες χαρες προσφερουν σε ανθρωπους που υπο άλλες προυποθεσεις ουτε στον υπνο τους δεν θα τους συναντουσαν
Στο τελος της μιλησα και για το περιστατικο που ανεφερε ο προηγουμενος..το σχολιο θα το κανω στη δικη του κριτικη.Μια λεξη μονο,ξερω δυστυχως γιατι εγινε αυτό που εγινε..βλεπεται είναι στη μοιρα των καλων ανθρωπων αυτό..μερικες φορες να τραβανε τα πανδεινα..το ευχαριστω της μοιρας για οσα καλα και οσες χαρες προσφερουν σε ανθρωπους που υπο άλλες προυποθεσεις ουτε στον υπνο τους δεν θα τους συναντουσαν
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού