Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
ΘυμόςΒαλέρια ΦΩΛΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!
Η συνευραιση ξεκινησε καλα με γλωσσοφιλα και παθος απο μερους της, μετα τα φιλια επιδωθηκα σε γλυφομουνι με παροτρυση της που εδειξε να το απολαμβάνει δειχνοντας οτι εχυσε, πρωτη σταση ιεραποστολικο με παθιασμενα φιλια απο μερους της και παροτρυση της για αγριο και εντονο SEX που εδειχνε να το απολαμβανει, αλλαγη στασης εκεινη απο πανω και μετα απο ενα εντονο σφυροκοπημα και ζητωντας και σκαμπιλακια στα κωλομερια απο μονη της, αλλαγη στασης σε πισοκολητο ξαπλα εντελως αυτη που με τα ποδια της καθε φορα που εμπαινα μεσα της με χτυπουσε στα κωλομερια μου, ετοιμαζομουν να ολοκληρωσω οταν στο σφυροκοπημα σε αυτη τη σταση με τον ρυθμο και ενταση που η ιδια επεβαλε και εδειχνε οτι ηθελε αθελα μου την ακουμπησα στο προσωπο, εκει τελειωσε η συναιρεση πεταχτηκε επανω λεγοντας μου οτι δεν δεχεται τετοια λΝτροπή μενω ΜΑΛΑΚΑΣ καιΧμμμ; σκεφτομαι τι εγινε τωρα, προσπαθω να εξηγησω οτι δεν εκανα κατι απο μονος μου αλλα στην ενταση του sex και στο ρυθμο που η ιδια επεβαλε, εβαλε τα εσωρουχα της και εφυγε μενοντας με τον πουτσο στο χερι αφου διεκοπη απροοπτα η συναιρεση χωρις να εχω προλαβει να ολοκληρωσω, με την Βαλερια εχω ξαναβρεθει αλλες δυο φορες, η πρωτη πριν πολυ καιρο ηταν ΦΩΛΑ!!! Η δευτερη πηγαινοντας να βρω τη Μαρια και πετυχενοντας τη Βαλερια ηταν καλη αλλα η τριτη απο οτι εξελιχθηκε ΦΩΛΑ ΜΕΓΑΛΗ!!!! Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! ΚΛΑΙΩ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ!!!! ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΑΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΣΑΤΣΑ που στην εξοδο μου την ειπε κιολας οτι δεν σεβαστηκα τη κοπελα!!! ΕΛΕΟΣ!!!!! ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιανουαρίου, 2013
δηλαδη στο πισωκολητο την ακουμπησες στο προσωπο? που στο μαγουλο ας πουμε? δεν καταλαβα και εγω καλα
03 Ιανουαρίου, 2013
....εγώ χθες έριχνα πουτσοσκαμπιλα στην Ολγα!! Με τι την ακουμπήσες φίλε;;;; Μάλλον την φιλησες και δεν γουσταρε ίσως;;Χμμμ; αίσχος....Γερο-μύστης
03 Ιανουαρίου, 2013
τύπε μήπως πάνω στην κάλα εγινες ατακτος και αγριος?
03 Ιανουαρίου, 2013
Θέλει να πει ότι την χαστούκισε στο πρόσωπο

Έχει και το θράσος να ανεβάσει κριτική για πολλές κλοτσιές
03 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ηθελα να τη συναντησω πρωτα,και μετα να σχολιασω..το να χαρακτηριζεις φολα μια κοπελα,μετα απο τη συμμετοχη της,οπως τη περιγραφεις ειναι εκτος λογικης.Για τα υπολοιπα,επειδη μιλησα μαζι της,δεν θα μπω σε λεπτομερειες..ειτε τη χαστουκισες ηθελημενα,ειτε αθελα σου,επειδη τη ρωτησα,προλαβαινεις τουλαχιστον να της ζητησεις συγγνωμη..
03 Ιανουαρίου, 2013
Τυπε τη χαστούκισες και μας λες φουμαρα? Πες το ευθέως τι πουλας παραμυθάκι οτι "την ακούμπησες" ... αυτα τα αναθέματα με τις αρνητικές κριτικές δε πείθουν
X
xlexlekias
03 Ιανουαρίου, 2013
φίλε άμα την χαστούκισες, τυχερός είσαι που δεν έφερε κανένα σφίχτερ να συνεχίσει την συνεδρίαση με εσένα στο ρόλο της Βαλέριας. Πρέπει να ντρέπεσαι που ανεβάζεις τέτοια κριτική.
03 Ιανουαρίου, 2013
ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΑΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΒΑΛΕΡΙΑ

Για μια κοπελα που :

"Η συνευραιση ξεκινησε καλα με γλωσσοφιλα και παθος απο μερους της, μετα τα φιλια επιδωθηκα σε γλυφομουνι με παροτρυση της που εδειξε να το απολαμβάνει δειχνοντας οτι εχυσε, πρωτη σταση ιεραποστολικο με παθιασμενα φιλια απο μερους της και παροτρυση της για αγριο και εντονο SEX που εδειχνε να το απολαμβανει, "

Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
03 Ιανουαρίου, 2013
έλεος πια με τον κάθε τυχάρπαστο κομπλεξικό....
03 Ιανουαρίου, 2013
Ενταξει, προκειται περι ακρως κομπλεξικου ατομου.. απο μενα ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ στην κριτικη!!
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2