Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 159 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η νέα χρονιά, με έφερε στο blockbuster της Αλκιβιάδου, που ακούει στο όνομα Πωλίνα.
Την κοπέλα την έχω ξαναπάρει παλαιότερα, και είχα περάσει πολύ καλά μαζί της...........οπότε δεν είπα όχι στο κλίκ που μου έκανε όταν την είδα στο τσιμπουκόδρομο της Αλκιβιάδου.
Φορούσε ολόσωμη δικτυωτή φόρμα, και από πάνω ένα μαύρο string,
Οταν έρχεται στο δωμάτιο απλά βγάζει το string, και κατεβάζει το δικτυωτό για να μπορείς να παίξεις με τα βυζιά της.
Να πω ότι το ολόσωμο που φοράει, είναι κομμένο στο μουνί και στην κωλοτρυπίδα για να έχεις άμεση πρόσβαση.
Στα του μάτς τώρα η κοπέλα έρχεται με πολύ όρεξη και καύλα.
Δίνει υπέροχα γλωσόφιλα, η αναπνοή της είναι δροσερή και καθαρή, όπως και η ίδια.
Το στήθος της πεσμένο αλλά με μιά ρόγα, κοντά στον πόντο καυλωμένη και με πλάτος φαρδύ σε καυλώνει αφάνταστα όταν την πιπιλάς.Γλείφει αρχίδια και κωλοτρυπίδα και σε στέλνει στον παράδεισο με την μία.
Σου γλείφει το καυλί χωρίς χέρια, από πάνω έως κάτω, χώνεται ανάμεσα στα κωλομάγουλα και σε απογειώνει στην καύλα.
Η κοπέλα ξέρει να γαμιέται, και το απολαμβάνει.Είναι καθαρή και με το χαμόγελο πάντα.
Την θεωρώ στανταράκι για καταστάσεις milf, και για τσιμπούκια.
Η τσατσά είναι πολύ διακριτική και λέει και την περίφημη ατάκα, (η κοπέλα τα κάνει όλα, εκτός από κωλαράκι), έτσι απλά, σαν την καινούργια διαφήμιση της wind,όλα τα δίκτυα).
Τι άλλο να ζητήσεις λοιπόν με ένα εικοσάρι.Καλή χρονιά να έχουμε και καλά μουνιά στα καυλιά σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
collateral
Σπουδαίος
93
Πόντοι:
3.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιανουαρίου, 2013
ΩραιοςΜεγάλο χαμόγελο ο παίχτης!! Με εφτιαξες σήμερα θα δώσω το παρόν...
04 Ιανουαρίου, 2013
καλή διασκέδαση, φίλε μου...........απόλαυσέ το !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2