Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 249 10
Μπουρδέλα
242389
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Πρωτοχρονιά εχθές και αφενός έχοντας μια νοσταλγία της πολυτάραχης νιότης μου,που έχει περάσει ανεπιστρεπτί,αφετέρου δε με είχε κυριεύσει μια μανία για παρακμή,κατηφόρησα στο μπουρδελάκι της οδού Διδύμου,έτσι για να μας μπεί καλά ο χρόνος.Η τσατσά,μια σχετικά νέα γυναίκα με πολύ κοντό μαλλί,ευγενέστατη,την οποία θα πηδούσα,καθώς μοιάζει με λεσβία και με καυλώνουν κάτι τέτοια,περουσίασε την Νίκα.Βγήκε και η Νίκα,γύρω στο 1,73,ξανθιά,κορμάρα,με νορμάλ για τον σωματότυπό της μαστάρια(περίπου 2άρια να έχετε στο μυαλό σας) και πολύ ωραίο προσωπάκι.Βάλε και το σετάκι εσώρουχα που είχε διαλέξει...Δίνω το 20άρικο και πετάγωμαι ωσαν σίφουνας στο δωμάτιο.Η τύπισσα παίρνει και γαμώ τις πίπες,στην δική μου περίπτωση με καπότα,λαρυγγωτές και ήρεμες,χωρίς να βάζει τις χερούκλες της.Μετά πήγαμε στα των εισχωρήσεων,όπου και φώναξε την τσατσά να μας φέρει λίγη κρέμα(δεν ξέρω γιατί το λένε κρέμα,καθώς είναι λιπαντικό τζέλ και το συγκεκριμένο είχε βάση σιλικόνη),ένεκα του φαλλικού μεγέθους και της σχετικής στενότητας του αιδοίου.Εκεί γενικά λόγω καύλας,αλλά και βιασύνης,καθώς έπρεπε να πάω και σε μια επίσκεψη,κατέθεσα το γεννετήσιο υγρό μου και την έκανα.Πάντως θα ξαναπήγαινα,αν την ξανάβλεπα,καθώς είναι φιλότιμη και καυλοράπανο.Βάλε και την τσατσά που είναι ευγενέστατη,τον πεντακάθαρο χώρο και τα άκυρα που έδωσε σε 2 Πάκιδες...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Νίκα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού