Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Το βροχερό μεσημέρι της Κυριακής μου έφτιαξε την διάθεση για μπουρδελόγυρο στο ρομαντικό Μεταξουργείο, στις 12.30 πάρκαρα το αμάξι στην Μ.Αλεξάνδρου και έκανα ένα πέρασμα από τα εκεί καταστήματα. Χωρίς να με συγκινήσει κάτι πέρασα στα μαγαζιά της Ιάσωνος ξεκινώντας από το αριστερό 44 που δούλευε ένα ακόμα αδιάφορο βαλκανικό μίλφ. Ακολούθησαν τα 46 & 46Α, και επέστρεψα στο δεξί 44.
Η τσατσά μου ανακοίνωσε βασικό πρόγραμμα με 69 στο δεκάρικο και κωλαράκι με δεκαπέντε, ελεύθερα πιασίματα, δεν βιάζετε στο δωμάτιο, η κλασσική κασέτα.
Η κοπέλα εμφανίστηκε στο σαλόνι, ξανθιά, νταρντάνα, 1.70 περίπου, με μικρό βυζί αλλά μεγάλες χοντρές ρόγες, μεγαλούτσικος κώλος και γενικά πλαδαρό, αγύμναστο κορμί με μια σχετικά καλή κατανομή.
Δεν ξέρω τι ακριβώς με τράβηξε να περάσω στο δωμάτιο. Έδωσα δέκα αν και γούσταρα να την πάρω από κώλο, όμως την έχω πατήσει αρκετές φορές σε αυτό το μαγαζί με κάτι καριόλες που κουβαλάει, και δεν ήθελα να ρισκάρω το τάλιρο, φυσικά αν στην πορεία έβλεπα ότι η πουτάνα το άξιζε θα της το πρωτινά εγώ.
Το δωμάτιο είναι για τον πούτσο, ένα κρεβάτι, μια καρεκλά, και ένας νιπτήρας που στάζει από παντού. Οι γυψοσανίδες που χωρίζουν τα δωμάτια έχουν τρύπες που καλύφθηκαν με αυτοκόλλητα "Χάννα Μοντάνα", να μην ξεχάσω τα νερά στο πάτωμα, και φυσικά την αίσθηση να γαμάς πάνω σε σανίδες, που προσφέρει το ξεχαρβαλωμένο κρεβάτι, ευτυχώς τα σεντόνια ήταν καθαρά.
Η κοπέλα ήρθε γρήγορα, το όνομα της είναι Αλεξάνδρα και μου είπε ότι είναι από Ρωσία, ηλικία νομίζω μου είπε εικοσιπέντε, δεν θυμάμαι σιγουρα.
Το εργαλείο ήταν έτοιμο, έβαλε την καπότα και άρχισε το τσιμπούκι, μέτρια η πίπα της και πολύ νευρική, μπορώ να πω πως με ενοχλούσε σε ένα βαθμό, έπαιξα λίγο με το μουνάκι της και την έβαλα από πάνω, δεν είχε προλάβει να κάτσει και άρχισε να χοροπηδάει σαν μαϊμού, παραλίγο να στραβοψωλιάσω, της ζήτησα να είναι πιο ήρεμη αλλά παπάρια, έκοψε λίγο και ξανά το ίδιο βιολί.
Αλλάζουμε στάση σε πισωκολλητό και πάλι βρήκε μαλακία να κάνει, κούναγε δυνατά και κυκλικά την λεκάνη της αντίθετα με τον δικό μου ρυθμό, ευτυχώς όταν της ζήτησα να μην κουνιέται το σταμάτησε και με άφησε να γαμήσω σαν άνθρωπος για δυόμιση με τρία λεπτά, μέχρι δηλαδή να μου ζητήσει να κάνω πιο γρήγορα.
Προσπάθησα να μην δώσω σημασία και επιτάχυνα το σφυροκόπημα, κάπου εκεί ακουμπάω την κωλοτρυπίδα της με τον αντίχειρα μου και η πουτάνα τραβήχτηκε απότομα μπροστά και μου είπε ότι πλήρωσα μόνο για μουνί, εκείνη την στιγμή σκεφτόμουν να της δώσω το τάλιρο αλλά ο τρόπος που το είπε με έκανε να αλλάξω γνώμη, έβγαλα την καπότα και τελείωσα με μαλακία ξαπλωμένος ανάσκελα με το δάχτυλο μου στο μουνί της.
Τυπικοί αποχαιρετισμοί και τον πούλο.
Συνολική διάρκεια, οκτώ με εννέα λεπτά, το ότι κατάφερα να χύσω είναι άξιο απορίας. Φυσικά δεν θα την πρότεινα σε κανέναν ούτε και μπορώ να βρω ένα λόγο για να την προτιμήσω ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
111
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2012
Την Αλεξάνδρα την είχα συναντήσει και εγώ στις τσάρκες μου φίλε SKOH. Η κριτική σου με βοήθησε, διότι έλυσε κάποιες απορίες που είχα για τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Θετική ψήφος λοιπόν (5 στις 6).
Απλά μία παρατήρηση (με την έννοια της επισήμανσης και όχι της επίπληξης).
Αφού μπήκες σε κάποια καταστήματα, θα βοηθούσε να έγραφες τις εντυπώσεις σου στην ενημέρωση.
Από τις κορασίδες που εσένα δε σε συγκίνησαν, θα μπορούσε να συγκινηθεί κάποιος συναγωνιστής.
Καλή χρονιά να έχουμε!
01 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σ'ευχαριστώ αγαπητέ Φανούρη.
Καλή χρονιά σε εσένα και όλο τον κόσμο μέσα και έξω απ'τα μπουρδέλα!
Για τα άλλα μαγαζιά θέλω να γράψω αλλά συνήθως δεν τα αναφέρω ή τα περνάω γενικά και γρήγορα, για να μην κάνω πολύ κουραστική την κριτική μου.
Κοιτάω κάποιες παλιότερες και πραγματικά σε μια μου έβαλα αρνητική ψήφο γιατί με κούρασε να την διαβάζω. Γλώσσα
Θα το θυμάμαι όμως και απ' την επόμενη θα κάνω και μια μικρή ενημέρωση και για τα άλλα μαγαζιά.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2