Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 164 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Έχω πολύ καιρό να συμμετάσχω ενεργά στις κριτικές. Τη χθεσινή όμως φάση θέλω να τη περιγράψω.

Η Αλίσια είναι κανονικού αναστήματος ξανθοβαμμένη μακρυμαλλούσα και ισορροπούσα στα 20ποντά της. Λεπτό κορμί χωρίς ατελειές ή λιπαρά, καμπύλες δουλεμένες, και ημιενισχυμένο στήθος του 3, αξιόγλυπτο. Από πρόσωπο δεν θα την έλεγα και καλλονή, μάλλον της σειράς. Μιλάει απταιστα ελληνικά. Σαλονάρει με αυτοπεποίθηση.

Στο δωμάτιο ήρθε με καθυστέρηση, όπου με βρήκε λίγο πριν τη λιποθυμία από τη ζέστη του κλιματιστικού. Κατευθείαν στο ψητό, αφού διαπίστωσε ότι ο πούτσος μου δεν έχει κουμπί για να σηκωθεί αυτόματα (έτσι είναι η γενιά του internet), του περασε καπότα και του επιτεθηκε, κάνοντας μου αυτό που στο τζούντο καλείται υπόν. Έτσι απόλαυσα την πλάτη της όσο μου τον έγλυφε. Προχωρήσαμε με ιεραποστολικό, όπου μόλις άρχισα να δουλέυω με ρυθμό, με διέκοψε με χαμόγελο, ζητώντας μου να ελαττώσω τη πίεση, γιατί θα κατουρηθεί, αφού κρατιόταν με δυσκολία. Με κατανόηση την προέτρεψα να πάει προς ανάγκη γιατί δεν κάνει να τα κρατάμε, αλλά με διαβεβαίωσε ότι "το έχει", όπότε συνεχίσαμε, με ήρεμότερους ρυθμούς, και με μια διαβεβαίωση πως αν της φύγουν δεν θα με χρεώσει εξτρα υπηρεσίες για κάτι τέτοιο, και ότι θα κάναμε μπανιο μαζί Μεγάλο χαμόγελο Εντέλει, αφού θυμήθηκα ότι πήγα για να τη γαμήσω, τη γύρισα στα 4 και δούλεψα όσο χρειάστηκε για μια καλή εκτόνωση. Συμμετοχή γενικά τυπική, κατανοητό μέσα στο σφίξιμό της...

Ο χώρος στοιχειώδης. Ως συνήθως. Στοιχείο αξιοσημείωτο οι φωνές που έβαλε η Αλίσια στην ευγενική τσατσα (ίσως για τα γούστα του apolytou) για να αλλάξει επιτέλους σεντόνια, μετά από καμμιά 50αριά γαμήσια στο καθένα. Που φτάσαμε, να το ζητάνε οι πουτάνες και όχι πελάτες....

Καλή χρονιά σε όλους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίσια
Σεβαστός
77
Πόντοι:
2.067
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2012
Μπράβο της που απαίτησε να αλλαχθούν τα σεντόνια...

Πόσο κοστίζει ένα πλύσιμο γαμώ το φελέκι μου?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1