Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από βόλτα στα mall της καύλας στην Αλκιβιάδου και στην Αγκύρας, και κατόπιν στην Φυλής, ο δρόμος μου με έφερε στον καυλόδρομο στην Διδύμου.
Η ώρα είταν περίπου 1 το μεσημέρι. Δεν είχε ιδιαίτερη κίνηση στο δρόμο, οι Αθηναίοι βλέπετε προτίμησαν οιογενειακή αργία.
Μπαίνω στο δεύτερο που συναντάω, ανεβαίνω τα σκαλάκια, και τσούπ, η θερμοκρασία ανέβηκε αρκετά.
Λέω ούπς, εδώ είμαστε, κάνει ζέστη, σέβονται αυτόν που έρχεται να δώσει τα υγρά του και να αδειάσει τις μπάλες του !
Αν είναι καλή και η γκόμενα θα κάτσω...........
Η αλήθεια είναι ότι τα δωμάτια χωρίς να το ξέρω (το ανακάλυψα αργότερα), είναι όλα γεμάτα.
Η τσατσά έβαλε το γνωστό χαμόγελο, είπε χρόνια πολλά και άρχιζε να εκθειάζει τα προσόντα της καυλιάρας όπως την είπε Αντριάννας.
Η αλήθεια είναι ότι είχα διαβάσει τα καλύτερα, χωρίς όμως να τα έχω δοκιμάσει.
Η εμφάνισή της με έπεισε να μπώ !
Οχι γιατί είδα κάποια μουνάρα, αλλά επειδή είδα μιά Milf κατάσταση που μου άρεσε και η οποία πραγματικά χαμογελούσε, πράγμα σπάνιο σε μπουρδέλο.
Εκοψα το μπλέ εισιτήριο, και πέρασα στα ενδότερα του οίκου.Ο χώρος, καθαρός και αξιοπρεπής, με τηλεόραση να παίζει ντοκυμαντέρ σε μιά βάση ψηλά.
Μετά από λίγο εμφανίστηκε και η Αντριάννα, μιά γκόμενα Milf, καθαρή και χαμογελαστή, με μεγάλες ρόγες, και μεγάλα μουνόχειλα πίσω από το μπλέ string της.
Η κοπέλα με απείλησε ότι θα με φάει, όπως και έπραξε στα επόμενα λεπτά !
Αρχισε να γλείφει λαιμό, να φιλάει στο στόμα και στην συνέχεια να κατεβαίνει πρός τα κάτω, να γλείφει κορμό πούτσας, μπάλες, κωλότρυπα και πόδια.
Μιλάμε για μιά κατάσταση που δεν είχα ξαναζήσει (με αρκετή πραγματικά εμπειρία από μπουρδέλα).
Αν την άφηνα θα έχυνα, τέτοιο γλύψιμο δεν θυμάμαι να μου έχουν ξανακάνει.........έμεινα δεν ήξερα τι να κάνω.
Συνέχισε να γλείφει κωλότρυπα, και μπάλες και η καύλα ανέβαινε.Δυστυχώς δεν άργησα να χύσω............
Μιλάμε για στόμα επαγγελματικό με ντοκτορά στο χύσιμο....Η κοπέλα είναι πολύ καθαρή, μοσχοβολάει, είναι πολύ ευγενική, ρωτάει τι θέλεις για να περάσεις καλά.................
Την συνιστώ σ΄όσους τιους αρέσουν τα milf, και τα τσιμπούκια.ΚΑΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.........Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
collateral
Σπουδαίος
93
Πόντοι:
3.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια