Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 125 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στο ισόγειο του οικήματος με τον αριθμό 20 εισήλθα μαζί μ' έναν συναγωνιστή. Ο γνωστός τσάτσος σηκώθηκε από το βάθος και καθώς μας πλησίαζε, έχοντας το αναμμένο τσιγάρο του ανάμεσα στο δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο, ταυτόχρονα παρουσίαζε την εργαζόμενη της βάρδιας...
-Ωραία κοπέλα έχω, ομορφούλα, πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο. Ορίστε!...
Η Λαρίσα έκανε την εμφάνισή της με το κινητό στο χέρι (ευτυχώς όχι στο αυτί). Ψηλή πάνω στις...στιλετοτάκουνες μπότες της, με χυτά πόδια, μινιόν κωλαράκι, αδύνατο κορμί, ένα ζευγάρι μικρά στήθη, το αριστερό των οποίων έφερε το χαρακτηριστικό τατουάζ με τα πέλματα από ζωάκι και ένα όμορφο νεανικό πρόσωπο πλαισιωμένο με ίσια ξανθά μαλλιά πιασμένα σε κοντή αλογοουρά.
-...Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, εξηνταεννιά. 10 ευρώ παίρνει η κοπέλα. Πάρα πολύ καλή!
Αφού έκανε μία στάση μπροστά μας, χαμογελώντας, απομακρύνθηκε προς το κουζινάκι συνεχίζοντας την τηλεφωνική της συνομιλία. Ο τσάτσος παρέμεινε σιωπηλός βλέποντας τον συναγωνιστή να την "κάνει", κατά το κοινώς λεγόμενο, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις˙ εγώ αντιθέτως αφού...πλέρωσα, οδηγήθηκα στο μέσα δεξιά "δωμάτιο - μπάνιο", όπως χαρακτηριστικά μου το ανέφερε κάποιος συναγωνιστής που είχε δει τις φωτογραφίες στη χθεσινή ενημέρωσή μου.
Πολύ πλακάκι ρε παιδιά! Πολύ πλακάκι!
Πάντως ήταν καθαρό, τόσο σαν χώρος όσο και το κατωσέντονο στο χτισμένο κρεβάτι˙ μ' εξαίρεση ίσως κάποιες (αρκετές) υγρασίες στους τοίχους˙ επίσης ήταν ζεστό. Λειτουργική και η γωνία της υγιεινής, έστω και εάν έρεε μόνο κρύο νερό, συρρικνώνοντας έτι περισσότερο τους όρχεις μου.
Η Λαρίσα μπήκε topless, κρατώντας το λιπαντικό και φορώντας τις ψηλές μπότες της που δεν αποχωρίστηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης. Ηταν όμως αρκετά ερεθιστική σαν εικόνα.
-Εσύ είσαι η Λαρίσα που πήγες για λίγο στη Φυλής;
-Ναι, εσύ ποιός είσαι;
-Δε με ξέρεις. Δεν έχω περάσει μαζί σου. Σε γνωρίζω από τις τσάρκες και από το τατού.
-Α, γιατί σε είδα που κάνεις φωτογραφίες στο δωμάτιο.
Εμεινα κόκαλο...
-Σουβενίρ. Ξεστόμισα την πρώτη μαλακία που μου πέρασε από το μυαλό.
-Καλά κάνεις, εντάξει δεν έχω πρόβλημα. Απλά είδα τα φώτα κάτω από την πόρτα.
Καθόταν γονατιστή πλάι μου ενώ εγώ ήμουν ξαπλωμένος. Το προφυλακτικό τοποθετήθηκε με το στόμα στο πεσμένο μόριό μου και άρχισε ένα ψευδοπεοθηλασμό χωρίς χέρι που τον αισθάνθηκα αρκετά ευχάριστα˙ παρόλα αυτά τη σταμάτησα για να ρωτήσω εάν φιλάει ή/και γλείφει λαιμό και σώμα.
-Βέβαια!
Οι θηλές, το στήθος, τα πλαϊνά το λαιμού, καθώς και το πρόσωπό μου δέχτηκαν τις περιποιήσεις της υγρής και αεικίνητης γλώσσας της. Χωρίς υπερβολές όπως φτυσίματα, μουγγριτά, βαθιά γλειψίματα και θορυβώδη φιλία (που μεταξύ μας, όλα αυτά θα μου άρεσαν) κατάφερε να μου δημιουργήσει μία αξιοπρεπή στύση.
-Ελα από πάνω!
Εβγαλε το βρακάκι της μονάχα από το ένα πόδι και με καβάλησε. Το πέος μου "θήκιασε" στο "γρασαρισμένο" κόλπο της και εκείνη παλινδρομώντας τη λεκάνη της άρχισε να με...γαμάει.
Παράλληλα έσκυβε και με φιλούσε στις θηλές και στο λαιμό. Ο ερεθισμός μου ήταν μεγάλος, όπως και ο χρόνος που διαρκούσε το γαμήσι της. Για κάποιο λόγο δεν έχυνα. Τελικά, αν και δεν το συνηθίζω, της είπα να ξαπλώσει πλάι μου και καθώς με φιλούσε-έγλειφε τελείωσα αυνανιζόμενος. Πρέπει να είχαν περάσει 7-8 λεπτά.
Μέχρι τη συμπλήρωση των δέκα λεπτών, όπου άκουσα το "Ελα κοπέλα μου!" από τον τσάτσο, μου είπε (ήταν λαλίστατη) ότι δούλευε στην Κρήτη μαζί με κάποια Ιζαμπέλα, στα Φυλής 71 και γενικά στη Φυλής, δε σκοπεύει να ξαναδουλέψει τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον και τέλος ότι προτιμάει το Μεταξουργείο, μιας και "το 10άρικο άλλος δίνει πιο εύκολα".
Συνοψίζοντας, ο χώρος ήταν ικανοποιητικός˙ αν και την πόρτα θα την ήθελα πιο...στεγανή.
Ο ήρεμος τσάσος είχε το "δωμάτιο-μπάνιο" καθαρό και τήρησε το 10λεπτο παραμονής.
Τέλος η Λαρίσα εμένα μου άρεσε. Καταρχάς εκτίμησα το γεγονός ότι αντέδρασε ώριμα και χωρίς υστερίες στη διαπίστωση ότι φωτογράφισα το χώρο. Προφανώς δεν είχε κάτι να κρύψει. Ολα στο φως λοιπόν! Σε ό,τι αφορούσε το ερωτικό κομμάτι, εάν παραβλέψω το γεγονός ότι δεν αποχωρίστηκε μπότες, βρακί και...κινητό (στο σαλόνι) κατά τ' άλλα ήταν αρκετά καλή. Το κατέχει το τρίπτυχο ("πίπα", γλείψιμο, γαμήσι).
Προσωπικά εγώ θα την ξαναπληρώσω. Αλλωστε δεν τελείωσα ακόμα "κανονικά" μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2012
την επομενη φορα που θα πας να την παρεις και στα 4,εχει ωραιο στησιμο και ωραιο κωλαρακι για πισοκολλητα..!!
24 Δεκεμβρίου, 2012
Μήπως το είδε από κάμερες εντός δωματίου? Γιατί δεν είναι κ πολύ απίθανο να γίνεται αυτό. Έχω ακούσει περιπτώσεις.
M
Maaneskyggen
24 Δεκεμβρίου, 2012
Φίλε dmtrsxxx θα το κάνω˙ για ν' απολαύσω την "πολύ ωραία θέα" που χάρηκες και 'συ πριν από επτά και κάτι μήνες.
Λες να επιχειρήσω να της χώσω και κανένα δάχτυλο στη "σούφρα";

Αγαπητέ Maaneskyggen τίποτα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί.
Πάντως η χαραμάδα κάτω από την πόρτα είχε ένα άνοιγμα περίπου ένα μ' ενάμιση εκατοστό, διακρίνεται και στη φωτογραφία που ανάρτησα στην προχθεσινή ενημέρωσή μου, οπότε μου φαίνεται πιο πιθανό (τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω) αυτό που η ίδια μου είπε˙ ότι δηλαδή πρόσεξε τη λάμψη του φλας από εκεί.
24 Δεκεμβρίου, 2012
στο συγκεκριμενο δωματιο που πηγε ο φανουρης επικρατει πολυ σκοταδι ειχα παει 2-3 μερες πιο πριν και εγω και δεν εβλεπα μπροστα μου εκει μεσα...
και καμερες να εχει εντος δωματιου ουτε οι ιδιοι δε θα βλεπουν ,εκτος αν ειναι με υπεθρυθρες...χοχο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4