Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 155 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πρωταρχικός στόχος της επίσκεψης ήταν η γνωστή μιλφοαρχόντισα Μπέττυ ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης

.. Δυστυχώς είχε τα υδραυλικά της ..

Όχι αυτό που φαντάζεστε, απλά άλλαζε το μπάνιο στο σπίτι της των νοτίων προαστίων (ποιός μάστορας την ταλαιπώρησε..) κ έτσι στην βάρδια της βρέθηκε η θεία Όλγα, παλιά καραβάνα από Ρεμούνδου ..

Λόγω του ότι ήμουν "φορτωμένος" κ πιεσμένος από χρόνο, είπα να θυμηθώ τα παλιά .. Η αλήθεια είναι ότι είχα πάνω από 5 χρόνια να την δω .. Πλέον πατημένα τα 50, είναι ο απόλυτος ορισμός του μετα-Gilf ! Με τα βυζιά "μαζεμένα", το κλασσικό baby-doll που κρύβει την κοιλιά της ..

Το χαμόγελο "ευγένιας" που είχε, συνεχίζει να το έχει, όπως κ την χαμηλόφωνη ομιλία της, με την διαφορά ότι πλέον έχω την αίσθηση πως αρχίζει να "μετρά" αντίστροφα μέρες κ ένσημα στον στίβο ..
Ξέρει να "προστατεύεται" και να "κρατά" δυνάμεις (αλίμονο μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι), αλλά το κακό για αυτήν ήταν ότι εγώ ήμουν σε τρελλά κέφια με αποτέλεσμα η θεία Όλγα να μην μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να "παραδωθεί" στις ορέξεις μου, χωρίς πολλά-πολλά (δεν την έπερνε κιόλας) .. Στο τέλος την

Το τελείωμα ήρθε με στοματικό (δεν κάνει τελειωτικό - αν κ την πήραν τα "σκάγια") με την θεία να την έχει "ακούσει" για τα καλά, αφού έμεινε 2-3 λεπτά για να ηρεμήσει... Εγώ την άκουσα λαχανιασμένη (...) κ συνειδητοποίησα ότι ήθελα κάτι ακόμη πιο δυνατό ..

Υ.Σ.:
Αγαπητή Θεία Όλγα,

Πολύ χαίρομαι που είσαι ακόμη καλά. Το ίδιο επιθυμώ και για την υπόλοιπη οικογένεια. Ελπίζω με την γέννηση του Θεανθρώπου, το αληθινό φως να φωτίσει την καρδιά κ το μυαλό σου και να σκεφτείς ότι το να γνωρίζεις το πότε είναι το σωστό timing για να αποσυρθείς, είναι αρετή.

Εξάλλου καλή η ματαιοδοξία, αλλά και η υστεροφημία είναι εξίσσου σημαντική. Μη καταστρέψεις ότι έχεις "χτίσει" όλα αυτά τα χρόνια ...

Πάντα στοργικά, όπως ήσουν και συ, όλα αυτά τα χρόνια μαζί μας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Όλγα
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.878
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Δεκεμβρίου, 2012
Φίλε υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έχει άλλες βιοποριστικές πηγές Money Mouth
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1