Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 241 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε σήμερα το μεσημέρι στις 15.00 σε βόλτα που έκανα μαζί με συναγωνιστή....βέβαια είχα σχεδόν κλειδώσει την επιθυμία μου να περάσω με την κορμάρα την Ιζαμπέλα απο το Φυλής 59 κάτω ,αλλα............
υπολόγιζα χωρίς την Τζούλια..........εδώ και πολύ καιρό που κάνω βόλτες με καυλαντίζει και μου την πέφτει πολύ άγρια....έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που την είχα πάρει , τότε είχε μαύρα μακρυά
μαλλιά και ενώ ήταν πολύ καυλέ σε εμφάνιση μέσα στο δωμάτιο φρόντιζε να σε "παγώνει" με την συμπεριφορά της....τώρα πια που έχει καεί το μαλλί της το έχει πιο΄κοντό και είναι και καστανή πια , κοντούλα κοντά στο 1.60
με κάποια κιλάκια παραπάνω που είναι σωστά κατανεμημένα πάνω της και της πάνε και 2.5άρια βυζάκια , μπήκε στο δωμάτιο έβγαλε τα εσώρουχα της ξάπλωσα στο κρεβάτι και ήρθε απο πάνω μου , άρχισε να με φυλάει στον λαιμό
και στο στήθος ενώ ανταλλάξαμε αρκετά παθιασμένα γλωσσόφιλα , η κοπέλα είναι κάυλα ειδικά αν σου αρέσουν τα πίρσινγκ.............έχει στην γλώσσα , στον αφαλό και φυσικά ως γνωστόν στην κλειτορίδα της........
πέρασμα προφυλακτικού και άρχισε πίπα πολύ καλή βαθιά με εναλλαγές ρυθμού ενώ με το σκουλαρίκι που έχει στη γλώσσα της έκανε διάφορα "παιχνίδια" στο πουτσοκέφαλό μου , την γύρισα σε στάση 69 όπου έγλυφα το μουνάκι της
ενώ με τα δόντια μου της δάγκωνα το σκουλαρίκι του μουνιού της και το τράβαγα κάτι που την καύλωνε και σε παλιότερες συνευρέσεις μας δεν με άφηνε να το κάνω , πρώτη στάση με αυτή απο πάνω , πήγα να αρχίσω να κουνιέμαι
και με σταμάτησε λέγοντας μου εγώ είμαι απο πάνω εγώ θα σε γαμήσω....όχι οτι με χάλασε έκατσα σαν πασάς και απόλαυσα να κουνάει μαεστρικά την λεκάνη της μπρός πίσω αριστερά δεξιά ενώ μιά δυο φορές σηκωνόταν αρκετά ψηλά
και καρφωνόταν στον ορθωμένο πούτσο μου με δύναμη , δεύτερη στάση ιεραποστολικό όπου συνεχίσαμε τα παθιασμένα γλωσσόφιλα , τρίτη στάση την έστησα στα τέσσερα , αφού με το χέρι μου έπαιξα λίγο με την τρύπα της κωλάρας της
μπήκα μέσα της και άρχισα να την γαμάω(είχε κρέμα μαζί της αλλά δεν χρησιμοποίησε)με μανία και δυνατά χωρίς να διαμαρτύρεται και να "στραβώνει" το κορμί της όπως έκανε παλιά , καθώς της γάμαγα την κωλάρα μου κάνει...
έτσι σκίσε μου την μήτρα...μόλις κατάλαβε τι είπε γέλασε και μου κάνει τον κώλο ήθελα να πώ.....βγήκα από μέσα της έβγαλα το προφυλακτικό την γύρισα ανάσκελα και με ισπανική τελείωσα στα βυζιά της.....στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά
και δεν ξέρω αν έτυχε πάντως πέτυχε....καλό γαμήσι με πολύ καλή συμμετοχή....της ζήτησα να βγάλω φώτο το πίρσινκγ στο μουνί της αλλά ευγενικά μου αρνήθηκε λέγοντας μου ότι ντρέπεται..

Υ.Γ θέλω να πώ ένα μαύρο στην καριόλα την τσα τσα που δουλεύει μαζί της στην πρωινή βάρδια που όποιος δεν περνάει του την λέει... σήμερα βγαίνοντας απο το δωμάτιο έλεγε σε νεαρό, τί έρχεστε για να κοιτάτε τους τοίχους....
τι έρχεσαι αφού δεν περνάς....ο πιτσιρικάς κατέβασε το κεφάλι έφυγε κοκκινισμένος χωρίς να απαντήσει..........

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2012
Δεν ετυχε φιλτατε...Πετυχε να εισαι σιγουρος το κοριτσι ειναι μπομπα Γλώσσα
17 Δεκεμβρίου, 2012
Μαλακία της τσατσάς γιατί ίσως καποιος να ξαναγύρναγε, με αυτά που λέει όμως τον αποκλείει....
21 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Με βάλατε σε σκέψεις ρε παιδιά, λέτε να ξαναδοκιμάσω;
Παλιά που την είχα πάρει μου'χε σπάσει τον μπέο...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3