Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μιας και κανείς δεν γράφει εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο κατάστημα (το κάτω), ας καταγράψω μια σχετικά πρόσφατη (πριν 2 εβδομάδες) εμπειρία μου στον οίκο με την τσέχα Ιζαμπέλλα (που εργάζεται και σε άλλα καταστήματα). Ο γνωστός πουστο-τσάτσος ήταν στην υποδοχή. Η δίμετρη (σχήμα λόγου) Ιζαμπέλλα είναι αρκούντως εντυπωσιακή στο σαλονάρισμα οπότε η επιλογή ήταν εύκολη.
Πρόκειται για μελαχρινή ψηλή (1.70+) ωραία κοπέλα, με μέτριο πρόσωπο αλλά ωραίο στητό 2άρι στήθος, και σχετικά μεγάλο ποπό σε σχέση με το κορμί. Ωραίος ποπός όμως! Νταρντανοφέρνει λιγουλάκι (άλογο με την καλή έννοια) αλλά εμένα αυτός ο σωματότυπος μου αρέσει πολύ.
Με το που ήρθε αρχίσαμε τα χαμουρέματα στα όρθια γιατί είναι πολύ θελκτική η κοπέλα και δεν κρατιόμουν. Προκαταρκτικά και χάδια πολλά εκατέρωθεν. Πίπα (με σκούφο) αρκετά καλή και με περιποίηση της παρέας. Στάσεις απόλα και με διάρκεια. Η κοπέλα ήταν πολύ δεκτική και φιλική και ειλικρινά όταν έφυγα ένοιωσα ότι ήταν από τις πιο αξιομνημόνευτες εμπειρίες μου στην περιοχή. Λόγω περιστάσεων άργησα να ενημερώσω αλλά καλύτερα αργά παρά ποτέ (διότι η κοπέλα συνεχίζει να εργάζεται και τώρα). Πολύ αξιόλογη περίπτωση η Ιζαμπέλλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλλα
Kaloeros
Ανώτερος
212
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Δεκεμβρίου, 2012
+1 απο μένα....σήμερα στο τσακ δεν το τίμησα το Αλβανό άλογο..........
16 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"Αλβανό" ? Εμένα μου δήλωσε "Τσέχα". Δεν γνωρίζω ούτε τσέχικα ούτε αλβανικά για να κρίνω, πάντως από όπου και να είναι σίγουρα είναι πολύ ωραία κοπέλα. Βασικά κάπου διάβασα ένα σχόλιό σου για την κοπέλα, και πήρα αφορμή να καταγράψω την εμπειρία μου. Αξίζει πραγματικά.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2