Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 113 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Σαββάτου πρός Κυριακή στις 00.40 , καταρχήν να διευκρινίσω ότι πρόκειται για την καστανόξανθη Βιολέτα που πριν έρθει εδώ δούλευε απέναντι στο Φ134α
είναι λεπτή με μικρό στήθος και δεν έχει σχέση με την Βιολέτα την μελαχρινή που δούλεψε Φ66α , Διδύμου 8 και Φωκαίας 27............η αλήθεια είναι ότι αρχικά ήθελα να περάσω με την Μαργαρίτα
που δούλευε και αυτή μαζί στην βάρδια , αλλά πέρασε στο δωμάτιο και έτσι είπα να δοκιμάσω την Βιολέτα , ήρθε σχεδόν αμέσως στο δωμάτιο και με πέτυχε να πλένομαι , κάθισε στην άκρη του κρεβατιού
αμίλητη και με περίμενε να τελειώσω...την πλησίασα την ρώτησα απο που΄είναι και με μια φωνή που ισα ίσα έβγαινε μου απάντησε απο Ρουμανία(εγω την έκοψα για Αλβανίδα ,αλλά μικρή σημασία έχει για μένα ,
εμένα με ενδιαφέρει πώς είναι στο κρεβάτι)άρχισα να την χαϊδεύω και να την φιλάω στο λαιμό μίας και την είδα πολύ επιφυλακτική και ντροπαλή.....την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να της γλύφω το μουνάκι
αλλά σταμάτησα μιας και είχε βάλει μικρή ποσότητα κρέμας , πρός τιμή της μου είπε να σκουπιστεί για να συνεχίσω αλλά της είπα δεν πειράζει.....μου πέρασε προφυλακτικό και άρχισε πίπα αρχικά με πολύ χέρι
κάτι που βελτίωσε στη συνέχεια από μόνη της χωρίς να της πώ τίποτα , πρώτη στάση ιεραποστολικό , δεν είχε κάποια ιδιαίτερη συμμετοχή γλωσσόφιλα δεν έδινε ενώ δεν αντιδρούσε στα φίλια που της έδινα στον
λαιμό και στίς ρόγες τον μικρών βυζιών της....δεύτερη στάση στα τέσσερα όπου έμεινα και τελείωσα σε αυτήν μιας και είχε πάρει καλή στάση σώματος και απέκτησα καλό ρυθμό , δεν την τέσταρα αν αντέχει δυνατά
γιατί δεν με προδιέθετε για κάτι τέτοιο.... γενικά θα χαρακτήριζα την συνεύρεση μας μέτρια....με αποχαιρέτησε με ένα καλό βράδυ και έφυγε απο το δωμάτιο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Δεκεμβρίου, 2012
Μπα?

Αυτός ο οίκος προσφέρει και 69 ?
Οι απογευματινές υπάρξεις : Μαργαρίτα, Μίκη, Αλεξάνδρα, Τζουλιάννα (οι 3 τελευταίες είναι νέες αφίξεις) ΔΕΝ κάνουν , σύμφωνα με την τσα2 . . . . . .

Άντε να δούμε.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1