Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 236 10
Μπουρδέλα
240225
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επίσκεψη σήμερα το απόγευμα. Είχα καιρό να επισκεφτώ το Χριστινάκι. Όπως πάντα ζεστή, χαμογελαστή και καβλιάρα! Το μπουρδέλο μόλις είχε ανοίξει και ήμουνα ο δεύτερός της για σήμερα! Φανταστείτε λοιπόν! Μπήκε μέσα ΠΟΛΥ κεφάτη, έτρεξε και πήδηξε στην αγκαλιά μου και με φιλούσε παντού (λαιμό, μάγουλο, αυτί, ώμους). Μετά με πλάκωσε σε ένα ΓΑΜΑΤΟ τσιμπούκι (όπως πάντα). Μοναδικό μειονέκτημα: δεν έβγαζε χέρια. Παλιά το έκανε (εγώ γενικά γουστάρω να μου παίρνουν πίπα χωρίς να μου τον κρατάνε). Μάλλον κάποιος παπάρας την μπούκωσε με δύναμη και τώρα δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν, ούτε στους regulars! Τέσπα, μετά μου στήθηκε στα 4 και εκεί που έβαζε λίγο κρεμούλα εγώ αρχίζς να τρίβω το πουτσοκέφαλο στο κωλοτρυπιδάκι της! ;) "Eεεεεεεπ, μου λέει! Άσε κωλαράκι ήσυχο!". Της λέω ότι ξέρω πως δεν το κάνει απλά ήθελα έτσι λίγο το "feeling" να νιώσω! Μου λέει γεμάτη νάζι "όχι, όχι, μακρυά από εκεί μωρό μου"... Μου το είπε αυτό με ένα ύφος "ξέρω-ότι-θες-να-μου-το-σκίσεις-αλλά-δεν-στο-δίνω-που-να-χτυπιέσαι!!!". Κι αυτό με έφτιαξε ακόμα παραπάνω! Anyway, αρχίζω να την σφυροκοπάω, αυτή να κουνιέται σαν τρελή και να μου λέει τα προστυχόλογά της... γενικά κάβλα η όλη φάση. Μετά την έβαλα στο ανάσκελο, πόδια στους ώμους και σχεδόν ξάπλωσα πάνω της. Αυτή με φίλαγε και με τραβούσε πάνω της. Δεν άντεξα πάνω από 5λεπτο και τα άδειασα όλα. Καμία βιασύνη, στράγγιξα κανονικά και μετά σηκώθηκε.
Είναι κάβλα το Χριστινάκι... τελεία.
Είναι κάβλα το Χριστινάκι... τελεία.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2008
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Επισκέπτης
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού