Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 131 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η δεύτερη κατάθεση της ημέρας έγινε στο μπουρδελάκι της οδού Κολωνού 53, όπου δούλευαν δυο κοπέλες, η ευτραφής Ανδριάννα και η Φωτεινή η επονομαζόμενη Γκμωχ. Τη Φωτεινή, αν και τη γνώριζα αρκετό καιρό ως φήμη και την είχα πετύχει και αρκετές φορές στις μπουρδελοπεριπλανήσεις μου (τελευταία φορά τη θυμάμαι σε ένα από τα 27 της Περγάμου), δεν την είχα τιμήσει ποτέ. Σήμερα λοιπόν, με το που την είδα στο σαλόνι αποφάσισα πως είχε έρθει η ώρα της.

Εμφάνιση Φωτεινής: μιλφ (από Ρωσία αν δεν απατώμαι), με κυματιστά ξανθά μαλλιά, φάτσα με μεγάλο σαγώνι (εξ'ου και το παρατσούκλι Γκμωχ), μεσαίου μεγέθους κρεμαστά βυζιά και κωλάρα. Τα έχει γενικά τα κιλάκια της, αλλά είναι έτσι κατανεμημένα πάνω της που της πάνε πολύ (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα).

Στο δωμάτιο άργησε αρκετά να έρθει, μιας και τα δωμάτια ήταν γεμάτα και υπήρχε άλλος πελάτης πριν από μένα. Πάνω λοιπόν που ήμουν έτοιμος να με πάρει ο ύπνος, άνοιξε η πόρτα και έσκασε μύτη και η Φωτεινή με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Λοιπόν τύποι μου, αυτό που ακολούθησε δεν το έχω ξαναζήσει στα τόσα χρόνια της μπουρδελοσταδιοδρομίας μου. Έχω κάνει απίστευτες γαμησάρες με πόρνες, αλλά τέτοιον φρενήρη ρυθμό δε νομίζω να έχω ξανασυναντήσει. Αφού μετά αναρωτιόμουν αν η τύπισσα ήταν φτιαγμένη... Τέρμα εδώ η εισαγωγή και πάμε στην περιγραφή. Ξαπλωμένος λοιπόν εγώ στο κρεβάτι και η Φωτεινή μου χύμηξε. Ήρθε δίπλα μου και άρχισε να με χαιδεύει και να με φιλάει στο στήθος, ενώ κατέβαινε προς την κοιλιά και μετά όλο και πιο χαμηλά. Μόλις έφτασε στην ευαίσθητη περιοχή άρχισε τα παιχνίδια με τον πούτσο και τ'αρχίδια. Μια καραμέλωμα στα μπαλάκια, μια γλύψιμο του κορμού, μια να βάζει τον πούτσο μέσα στο στόμα της, μια να τον χτυπάει στη γλώσσα, και μετά ξανά πάλι από την αρχή. Εγώ εν τω μεταξύ να έχω φτιαχτεί φουλ και να μην μπορώ να κάνω τίποτα, είχα λυώσει κυριολεκτικά από την καύλα και την άφηνα να κάνει παιχνίδι αυτή. Σε κάποια φάση έφερε την κωλάρα της πιο κοντά σε μένα, οπότε άρχισα κι εγώ να της παίζω τη μουνάρα. Και τότε έκανε το εξής κορυφαίο, που δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στα 10 χρόνια που γαμάω: στερέωσε τα πόδια της στον τοίχο και άρχισε σιγά σιγά να τα ανεβάζει προς τα πάνω, φτάνοντας σε σχεδόν κατακόρυφη στάση ως προς το σώμα μου! Και όλα αυτά χωρίς να βγάλει τον πούτσο μου από το στόμα της!! Φανταστείτε λοιπόν σκηνικό, εγώ οριζοντιωμένος και η Φωτεινή κατακόρυφα (κεφάλι κάτω, πόδια ψηλά στον τοίχο) να γλύφει τον παργάλατσο μου! Τα είχα δει όλα! Μετά από λίγο κατέβηκε και φυλάκισε τον πούτσο μου ανάμεσα στους βύζους της για ισπανική, γλύφοντας ταυτόχρονα το πουτσοκέφαλο καθώς προεξείχε από τα μαστάρια της. Της είπα τότε πως το είχα ανάγκη πολύ να τη γαμήσω, οπότε μου φόρεσε καπότα και ανέβηκε για ροντέο. Εκεί τα ξαναείδα όλα... Η Φωτεινή κοπανιόταν πάνω στον πούτσο μου σαν μαινάδα, μια σε βαθύ κάθισμα, μια καθότανε πίσω επιτρέποντας μου να παίζω με την κλειτορίδα της, μια έσκυβε μπροστά και μου φιλούσε το στήθος. Νιώθοντας το τέλος να πλησιάζει και θέλοντας να πάρω κι εγώ για λίγο τα ηνία, της είπα να στηθεί για πισωκολλητό. Στη στάση αυτή η θέα της κωλάρας της ήταν πολύ καλή, και εγώ υπέρμετρα καυλωμένος άρχισα να τη γαμάω δυνατά, ενώ αυτή έβγαζε κραυγούλες και βογγητά. Με το που τέλειωσα και βγήκα απο μέσα της, αντί να σηκωθεί να φύγει γύρισε προς τη μεριά μου και άρχισε να μου γλύφει τον πούτσο, προκαλώντας μου ανατριχίλες καύλας.

Ανακεφαλαιώνοντας, θεωρώ τη Φωτεινή από τις καλύτερες σε συμμετοχή πουτάνες αυτή τη στιγμή στην πιάτσα και μετανιώνω που ο μαλάκας δεν τη δοκίμασα νωρίτερα. Σε όσους τους κάνει εμφανισιακά τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Χρόνος παραμονής της Φωτεινής στο δωμάτιο 12 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.


ΥΓ. Αν δεν είχα το κόλλημα να μη βάζω πουθενά 10άρια, στο "Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας" θα έβαζα 10.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.131
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2012
Συναγωνιστή, είναι η Φωτεινή Γκμόχ που δούλευε καιρό στην Διδύμου 18 στο κάτω; Τι έγινε και βρέθηκε εκεί;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1