Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 67 10
Μπουρδέλα
71116
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Σημερα κατηφορησα στα σοκακια του Μεταξιου...πολυς κοσμος παει κι ερχεται εκει στις περιοχες μαλλον ολοι για σπρωξιμο πανε,ηταν γυρω στις 8 οταν πηγα και συναντησα 2 κοπελες μεσα την Αντριαννα και αλλη μια γεματουλα δε θυμαμαι ονομα,το μαγαζι χρηζει αλλαγη σεντονιων για αρχη και μετα τα υπολοιπα,η τιμη 15 ευρω αξιζε τα λεμε με τον εν λογο μωρακι ετων 21 μου ειπε εκ Ρουμανιας με ωραιο γλυκο προσωπακι και ωραια οδοντοστιχια που εγω την παρατειρω στα δοντια τη γυναικα παντα κωλαρα απιστευτη αξιζε να την τιμησω και με δικαιωσε ως ενα σημειο ομως..προκαταρκτικα λιγα της αρεσε το καυλι μου οπως μου ειπε και ηθελε να μην χυσω γρηγορα και να την κανω να το ευχαριστηθει (περιποιηση @@ δεν ειχε)κακο αυτο για αυτην ,χανει πελατες,μετα την πιπα ανεβηκε επανω μου αυτη και γαμιοταν πολυ καλα μιας και ειναι αδυνατουλα γυρω στο 1.70 με ξανθο μαλλι καρεδακι ξεχασα να το αναφερω και ηξερε να κουνιεται μετα την πηρα στα 4 γιατι ετοιμαζομουν να χυσω και ηθελα να απολαυσω την κολαρα της και στα 4 εχει ωραια κωλοτρυπιδα αλλα δεν θελει να της την αγγιζουν κι αυτο κακο...καλα ηταν για 15ευρω αλλα δεν θα ξαναπαω να την τιμησω..η τσατσα τωρα καλη ηταν και να σας πω της εδινα και ενα τσιμπουκι αν ηθελε μου αρεσε ισως η πιο ωραια και νεα τσατσα που εχω δει...παρκινγκ ανετο και οι πακιστανοι μη ξεχασω να αναφερουν πηγανοερχονταν ουτε στο πακισταν να ειμαστε μαζευτε τους ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού