Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 54 10
Γενική βαθμολογία

3.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Το μεσημέρι με βρήκε να περιπλανιέμαι στους δρόμους της Αθήνας, δεν ήταν η καύλα που με έσπρωξε ξανά στα στενά του Μεταξουργείου αλλά η ακατανίκητη βαρεμάρα και η ανάγκη να γεμίσω κάπως την ώρα μου.
Άργησα να βρω θέση για παρκάρισμα και τελικά τρύπωσα το σαράβαλο στην οδό Κολοκυνθούς, ξεκίνησα από τα εκεί μαγαζιά και έφτασα στο αριστερό μπουρδέλο της Πέρδικας όπου εργαζόταν η κοπέλα με το σπάνιο όνομα Μαρία. Μαύρα μακριά μαλλιά, όμορφη και καλοφτιαγμένη, με ύψος περίπου 1.70, εικοσιτριών χρονών απ' όσο μου είπε αργότερα, όμορφο πρόσωπο και σώμα με μόνο ψεγάδι το μικρο σχετικά βυζί, το πρόσωπο της είναι γλυκό και γενικά η εικόνα της δελεαστική, δέκα ευρώ το γαμήσι με μοναδικό πρόγραμμα το βασικό που κατά τα λεγόμενα της τσατσάς συμπεριλάμβανε ελεύθερα πιασίματα και 69.
Δεν το σκέφτηκα καθόλου, γούσταρα άγρια την πουτάνα και αμέσως μετά την ανακοίνωση του προγράμματος έβαλα το χέρι στην τσέπη, εβγαλα το δεκάρικο και της το έδωσα.
Το δωμάτιο και γενικά ο χώρος είναι από τους πολύ καλούς με καθαρά σεντόνια και ζεστό νερό.
Ξάπλωσα και περίμενα κάνα δεκάλεπτο για να έρθει, μπήκε με ένα ξινισμένο ύφος και άνοιξε την καπότα αμέσως, τοποθέτηση όπως-όπως στο πεσμένο εργαλείο και νευρική αερόπιπα.
Χάδια και φιλιά δεν θέλει και από την πρώτη στιγμή που άπλωσα το χέρι μου πάνω της αρχισε τις διαμαρτυρίες, διαρκώς έβρισκε αφορμές να ενοχληθεί από κάτι και να σταματάει την έτσι και αλλιώς αδιάφορη πίπα.
Της ζήτησα να έρθει σε στάση 69, όχι για να την γλείψω αλλά για να έχω το μουνάκι της σε κοντινό πλάνο και το αρνήθηκε, Πρέπει να σημειώσω ότι το εσώρουχο της δεν βγήκε ποτέ και όταν αποπειράθηκα να το παραμερίσω λίγο, η τύπισσα μου τράβηξε το χέρι απότομα και άρχισε τα όχι και τα μη...
Στύση μηδέν, και πως θα μπορούσε να υπάρχει αφού η πουτάνα δεν έκανε τίποτα, η "πίπα" κράτησε δυο λεπτά το πολύ μαζί με τα διαλύματα που έπαιρνε όποτε της ερχόταν, ως τελευταία κίνηση να το σώσω την ρώτησα αν γλύφει αρχίδια, φυσικά δεν περίμενα να το κάνει, (Εδώ άλλες που μπορείς να πεις ότι τιμάνε το δεκάρικο και πάλι λένε όχι) αυτό που δεν περίμενα ήταν η αντίδραση της...
Σηκώνετε από το κρεβάτι και μέσα στα νεύρα φωνάζοντας με ρωτάει "Εγώ;" της απάντησα ότι δεν είμαι εγώ η πουτάνα αλλά ο πελάτης και μου απάντησε ότι δεν είναι πουτάνα απλά ότι δουλεύει εκεί...
Παραδόξως δεν νευρίασα απλά έβγαλα την καπότα και την πέταξα στο πάτωμα, την διαολόστειλα και έφυγε βιαστικά, με απαξιωτικό ύφος, χωρίς ευτυχώς να πει κουβέντα.
Ντύθηκα και βγήκα απ' το δωμάτιο, είπα στην τσατσά ότι η κοπέλα δεν το έχει και αυτή μου απάντησε έντονα ότι δεν είναι η γυναίκα μου η πουτάνα αλλά έρχομαι για να γαμήσω και να φύγω, της υπενθύμισα ότι ακριβώς για αυτό έρχομαι, την γαμωσταύρισα και έφυγα απογοητευμένος από αυτό το μπουρδέλο που τόσες φορές έχω προτιμήσει.
Βγήκα ξανά στους δρόμους και συνέχισα την αναζήτηση μιας καλής εκτόνωσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
111
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ