Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 75 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Διαβάζοντας τις κριτικές, ώντας λάτρεις των μιλφο-girls, δοκίμασα την Αλεξάνδρα.

Σε καμία περίπτωση δεν ένοιωσα απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα ..

Πεντακάθαρος χώρος (πρέπει να είναι σχετικά πρόσφατα ανακαινισμένος), πεντακάθαρη κοπέλα, λαμπερή κ σε μεγάλα κέφια.. Ίσως να την πέτυχα στην μέρα της .. Λόγω της ημέρας (Σαββάτο κάπως αργά το απόγευμα) το parking ανετότατο, μοναδική παραφωνία το χτύπημα της πόρτας στο 10λεπτο από την τσατσά (εξού κ η 5άρα στην βαθμολογία), χωρίς να υπάρχει κανείς έξω .. Τι να πει κανείς ..

Η Αλεξάνδρα σε δόξες, απίστευτο deep-throat (το έπνιγε όλο, κυριολεκτικά), γλύψιμο σε @@ κ σε όλη την περιοχή, με καλή συμμετοχή, ρεπερτόριο ευρηματικό κ κάπως ασυνήθιστο για χώρο με 20ευρώ. Εξαιρετική επιδερμίδα, μοσχομυριστό κορμί, πρόθυμη και καλοσυνάτη. Ίσως λίγο αγχωτική να σε εξυπηρετήσει κ να σε περιποιηθεί ..

Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, πήγα μοσχομυριστός κ φρεσκοπλημένος/ξυρισμένος, οπότε παίδες, αυτό έχει και το ανάλογο αντίκρυσμα στις κοπέλες, που στο ανταπωδίδουν με το service τους ..

Δεν θα μακρυγορίσω περισσότερο, νομίζω η πιο κάτω κριτική του Zero για την συγκεκριμένη, με καλύπτει στο 100%.

Αν είχε άφιλτρο κ κουλούρι στο πρόγραμμα, τότε χωρίς υπερβολή, νομίζω ότι θα πέρναμε "χαρτάκι" όπως στις τράπεζες για αναμονή ..

Για το value for money .. δεν το συζητώ καν .. Ελπίζω να μην επιστρέψει στα στέκια του 50ευρου..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
sakarvats
Ανώτερος
107
Πόντοι:
7.815
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια