Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 02.10 , η Εμμανουέλα είναι Ρουμάνα λεπτή μαυριδερή με κορμί ωραίο και ακόμα καλύτερο κώλο με πολύ μικρό στήθος αλλά και μια ρόγα
που απο το πρώτο γλύψιμο γίνεται πιρόγα , ήρθε στο δωμάτιο και αφού μιλήσαμε και μου εξέφρασε τα παράπονα της ότι η κατάσταση είναι χάλια και σκέφτεται να γυρίσει στην ρουμανία γιατί
δεν έχει δουλεία , άρχισα να της αφαιρώ τα εσώρουχα όντας καθούμενος στην άκρη του κρεβατιού με αυτήν όρθια μπροστά μου ,κατευθείαν έβαλα τις ρόγες της στο στόμα μου και πότε της ρουφούσα και πότε της
δάγκωνα ελαφρός ,ενώ με το χέρι μου της έτριβα το μουνάκι της , σηκώθηκα όρθιος και αρχίσαμε να φιλιόμαστε , την γύρισα την έβαλα να σκύψει στηριζόμενη με τα χέρια της στην άκρη του κρεβατιού και έσκυψα και
της έγλυψα το μουνάκι της καθώς και το κωλαράκι της , ύστερα ξάπλωσα , αυτή πήρε μαντηλάκι με καθάρισε και άρχισε πίπα πολύ καλή με περάσματα απο αρχίδια και χτυπήματα στα μάγουλα , είχα καυλώσει πολύ και ας είχα
μόλις πριν λίγη ώρα άλλη κατάθεση , πέρασμα προφυλακτικού και μόνο μία στάση , ιεραποστολικό στην άκρη του κρεβατιού μετά από λίγο ήρθε το τέλος , στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 15 λεπτά χωρίς να βιαστεί καθόλου ενω τα
προκαταρκτικά μαζί με τα στοματικά διήρκεσαν πολύ περισσότερο απο την πράξη....έχει κάνει και ένα ψέυτικο τατού στο πόδι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια