Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 233 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Φευγοντας από την μια, κατευθυνθηκα στο υπογειο του 27 ,στη φωκαιας,οπου ειχα δει στη προηγουμενη επισκεψη μου πριν λιγες μερες,δυο ωραια κοριτσια.Τελικα ηταν εκει η μια από τις δυο,η χριστινα,ενα φοβερο μωρο με καταπληκτικο στηθος,μαυρισμεη επιδερμιδα,ωραιο, πληθωρικο σεξι κορμι. Βγαινοντας στο σαλονι,ηρθε,ξεκουμπωσε το παντελονι μου και αρχισε τα χουφτωματα.Το εικοσαρικο βγηκε κατευθειαν από τη τσεπη,και της ζητησα να ερθει μεσα,με τον ορο να μου κανει μεσα αυτά που μου εκανε και στο σαλονι.Μπαινοντας στο δωματιο,όπως ημουν ορθιος και ολογυμνος,ορμησα πανω της,όμως και εδώ ,αν και ηταν δεκτικη,δεν πηρα αυτό το αγριο και ξεφρενο αλληλοχαμουρεμα που τοσο πολύ ειχα αναγκη.Και εδώ αλλαγες στασεων,ιεραποστολικο,πλαγιαστα,με μενα στα γονατα,όμως παλι απουσιαζε αυτή η καβλα.Αχ,αυτά τα μπορδελα..ημουν μισοσκληρος σε στυση από τη μια,και ετοιμος να χυσω από την άλλη.Αλληλοσυγκρουομενα συναισθηματα..σταματησα για λιγο για να μη χυσω αμεσως,και μολις ηρεμουσα,συνεχιζα παλι..αλλα δεν ηταν χωρος αυτος για τη περιπτωση μου.Στο σπιτι μου,σ ένα ξενοδοχειο,θα ειχα ολο το χρονο και ολη την ηρεμια,να συκγκεντρωθω και ν απολαυσω αυτό το υπεροχο κορμι.Στο μπουρδελο αυτό δεν γινεται,αν και ημουν συγκινητικος στο να προσπαθησω να φερω τη συνευρεση αυτή στα νερα μου..Η χριστινα τωρα..σιγουρα δυνατο κομματι,και πανω από το μεσο ορο οσον αφορα τη συμπεριφορα της,στις αλλοπροσαλες τακτικες μου,με το ξεκινα-σταματα,όμως το βλεμμα της ηταν παλι ένα ξενο βλεμμα,ένα βλεμμα σ ένα αγνωστο πελατη..Και εδώ αφου καταληξαμε στο πισωκολλητο σαν τελευταια σταση,λιγο πριν τελειωσω,σταματησα και της ζητησα να φυγει,αφου και αυτή και η μια απο διδυμου 20,θεωρησαν ότι περασα το δεκαπενταλεπτο..γιατι τοσος ηταν οχρονος μου στα δωματια..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs