Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 249 10
Μπουρδέλα
242389
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η μια είναι μια ξανθια μετριου αναστηματος σεξι κοπελα,με δυνατο κορμι.Ξεκινησαμε αρκετα χαλαρα,με καποια προκαταρκτικα από μερους μου,στα οποια ηταν δεκτικη,όχι όμως με την ανταποκριση που ηθελα.Κατοπιν στοματικο,με προθυμια από μερους της,και της ζητησα ν ανεβει στη συνεχεια από πανω μου.Καθως διαθετει ωραιο κορμι,η σταση αυτή ηταν πολύ καλη ,και σαν θεα ανεβαζε τη διαθεση.Εκει όμως ακριβως, πολύ συντομα,διεκοψε και πηγαμε ιεραποστολικα,κατι που με απογοητευσε..Ιεραποστολικα συνεχισαμε για μερικα λεπτα,και κατοπιν μπρουμητα.Της ζητησα να παμε στα ορθια αλλα η στυση μου δεν ηταν αυτή που επρεπε.Δυστυχως πια,μπορω να ενεργω κυριως εγκεφαλικα,και αυτό είναι ένα καμπανακι τοσο για τις επιλογες των κοριτσιων που κανω,καθως ηξερα από πριν ότι δεν θα είναι στο δωματιο αυτό που θελω,οσο και των χρονικων στιγμων που επιλεγω να κανω καταθεση.Στοματικο στη συνεχεια για ελαχιστα δευτερολεπτα και κατοπιν της ειπα οτι μπορει να φυγει,χωρις να τελειωσω.Οπως εχω πει ,δεν προκειται να τελειωνω,αν ξερω μεσα μου ότι δεν περναω καλα.Για τη τελευταια παραμετρο,τη χρονικη στιγμη ,πρεπει να πω το εξης..Πολλες φορες δεν ειμαστε σε καλη διαθεση,αλλα οι κοπελες, μπορουν να σε φτιαξουν.Δυστυχως εδώ αυτό ελειπε,και ολο και περισσοτερο βλεπω κοριτσια που είναι πολύ σωστες επαγγεςλματιες.Ομως αυτό πια δεν μου φτανει,όταν λειπει η ψυχικη επαφη,εστω και αν προκειται για δεκα λεπτα.Συνεχιζεται..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Μία
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Να λες παλι καλα που ευχαριστιομαστε την σωματικη επαφη με αυτα τα καβλακια ολα τα αλλα ειναι "αλλα λογια να αγαπιομαστε"
Στο κατω κατω της γραφης δεν παμε για γαμο με δαυτες για γαμησακι τις θελουμε