Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η μια είναι μια ξανθια μετριου αναστηματος σεξι κοπελα,με δυνατο κορμι.Ξεκινησαμε αρκετα χαλαρα,με καποια προκαταρκτικα από μερους μου,στα οποια ηταν δεκτικη,όχι όμως με την ανταποκριση που ηθελα.Κατοπιν στοματικο,με προθυμια από μερους της,και της ζητησα ν ανεβει στη συνεχεια από πανω μου.Καθως διαθετει ωραιο κορμι,η σταση αυτή ηταν πολύ καλη ,και σαν θεα ανεβαζε τη διαθεση.Εκει όμως ακριβως, πολύ συντομα,διεκοψε και πηγαμε ιεραποστολικα,κατι που με απογοητευσε..Ιεραποστολικα συνεχισαμε για μερικα λεπτα,και κατοπιν μπρουμητα.Της ζητησα να παμε στα ορθια αλλα η στυση μου δεν ηταν αυτή που επρεπε.Δυστυχως πια,μπορω να ενεργω κυριως εγκεφαλικα,και αυτό είναι ένα καμπανακι τοσο για τις επιλογες των κοριτσιων που κανω,καθως ηξερα από πριν ότι δεν θα είναι στο δωματιο αυτό που θελω,οσο και των χρονικων στιγμων που επιλεγω να κανω καταθεση.Στοματικο στη συνεχεια για ελαχιστα δευτερολεπτα και κατοπιν της ειπα οτι μπορει να φυγει,χωρις να τελειωσω.Οπως εχω πει ,δεν προκειται να τελειωνω,αν ξερω μεσα μου ότι δεν περναω καλα.Για τη τελευταια παραμετρο,τη χρονικη στιγμη ,πρεπει να πω το εξης..Πολλες φορες δεν ειμαστε σε καλη διαθεση,αλλα οι κοπελες, μπορουν να σε φτιαξουν.Δυστυχως εδώ αυτό ελειπε,και ολο και περισσοτερο βλεπω κοριτσια που είναι πολύ σωστες επαγγεςλματιες.Ομως αυτό πια δεν μου φτανει,όταν λειπει η ψυχικη επαφη,εστω και αν προκειται για δεκα λεπτα.Συνεχιζεται..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Μία
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Δεκεμβρίου, 2012
Εδω ρε συ τύπε όπως κατέληξε η δουλειά αντί να μας φτιάχνουν οι τανες πάμε και τις ανεβάζουμε εμείς την ψυχολογία! Και δεν έχω μόνο ένα παράδειγμα αλλά πάααρα πολλά...
01 Δεκεμβρίου, 2012
Μα καλα και συ στα μπουρδελα ψαχνεις για ψυχικη επαφη Χμμμ; Δεν το ξερεις οτι δεν ειμαστε τιποτα περισσοτερο απο πελατες για αυτες τις κοπελες?
Να λες παλι καλα που ευχαριστιομαστε την σωματικη επαφη με αυτα τα καβλακια ολα τα αλλα ειναι "αλλα λογια να αγαπιομαστε" Γερο-μύστης
Στο κατω κατω της γραφης δεν παμε για γαμο με δαυτες για γαμησακι τις θελουμε Κατσικογάμης
01 Δεκεμβρίου, 2012
Μεγάλε την πάτησα και εγώ σήμερα! Ακολουθεί καταιγιστική κριτική.
(Updated: 01 Δεκεμβρίου, 2012) 01 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν περιμενω να καταλαβεις tsarkalako,και δεν γραφτηκε για τυπους που ασχολουνται επιδερμικα με τον αγοραιο ερωτα, οπως εσυ ,η κριτικη.Η κριτικη γραφτηκε για οσους ασχολουνται συστηματικα και επι μακρον με τον αγοραιο ερωτα και οχι περιστασιακα,οπως συμβαινει,και καλως ,σε μια κατηγορια. πελατων.Ο χαρακτηρισμος ψυχικη επαφη,εχει αλλη εννοια,και εννοω την ιεροδουλο που για οσα λεπτα της ωρας ειναι μαζι σου,αισθανεσαι οτι ειναι συγκεντρωμενη σε σενα.Οσο για τη φραση σου.. Δεν το ξερεις οτι δεν ειμαστε τιποτα περισσοτερο απο πελατες για αυτες τις κοπελες?..θα σου απαντουσα με τη γνωστη παροιμια Ελα παππου να σου δειξω τ αμπελοχωραφα σου..
01 Δεκεμβρίου, 2012
Γιατι σου ειπε κανεις οτι εγω ασχολουμαι περιστασιακα με τα μπουρδελα κλπ. Καθε αλλο καθε ΣΚ και γενικα οσο θα παιζει χρημα ειμαι στα αγαπημενα στεκια φανατικα.Εν μερη καταλαβαινω τι εννοεις περι ψυχικης επαφης,εννοεις οτι το 10λεπτο αυτο (εστω και θεατρινικα) θες να νοιωθεις οτι η τανα ειναι μαζι σου για παρτι σου που λεμε και οτι υπαρχει κατι πιο προσωπικο μεταξυ σας.Θες να περνεις αυτο το feeling και γω μαζι σου ειμαι.Αλλα αυτο ειναι λιγο σπανιο και το εκπεμπουν πολυ λιγες στο χωρο...οποτε δεν γαμιεται ας αρκεστουμε με την ηδονη της σαρκας κατι ειναι και αυτο...Ολα αυτα που σου λεω ειναι σε φιλικο κλιμα μην το παρεις αλλιως συναγωνιστη Χαμόγελο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5