Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 162 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πολύ βροχή και λίγος χρόνος ίσα ίσα για ένα γρήγορο...κλειστά στο 46 και μπαίνω στο 44 δεξιά στην άσπρη πόρτα. Βγαίνει η ξεναγός και λέει το ποίημα με τροπο όπως αναγγελνει ο Βενιζέλος το 2 μνημόνιο..."τσιμπουκ@κι μουν@κι βυζακι θα περάσεις ωραία Χμμμ;Χμμμ;.......;;;;;;και βγαίνει η Σονια ένα ωραίο κοριτσάκι με καλό σαλοναρισμα,στητο βυζακι μελαχροινουλα και διαπεραστικη ματια που με έπεισε ότι θα περάσω καλά!! Ηρθε σε 4 λεπτά περίπου εκατσα όρθιος όπως μου αρέσει και ξεκίνησε μια καλή πιπ@ χωρίς χέρι με μπόλικο σάλιο και καλό ρυθμό....είχε γυρίσει το σώμα της είχε ανοίξει τα πόδια της και παραμερίσα το εσωρουχο κορδονι! και έπαιζα με το μουν@κι της όση ώρα με πιπωνε βγάζοντας κραυγουλες. Μόλις στηλωθηκα ξαπλωσε μου άνοιξε τα πόδια της και μου είπε έλα μωρομου γαμα με.......Ωραίο μουν@κι ξυρισμενο με μεγάλα μουνοχειλ@ που εχε ωραία αίσθηση και γιαυτο δεν άλλαξαν στάση και το πήγα μέχρι τέλους...!!!Για καταδρομικο γαμησι προτεινεται καθώς έχει διαθεση και το παει όπως θες εσύ,βασικό ήταν πεντακαθαρηΈρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Μέλος
31
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού