Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 197 10
Μπουρδέλα
193305
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πριν από λίγο γύρισα από το εν λόγω μπουρδελάκι. Εκεί ήταν η Στέλλα εκ Ρωσίας, γύρω στα 23-24, ψιλόλιγνο μωράκι, με ξανθά μαλλιά, βυζί 3άρι (αλλά λίγο πεσμένο). Μπήκε με νεύρα στο δωμάτιο γιατί πριν από μένα ήταν ένας "συνάδελφος" ο οποίος (από ότι κατάλαβα) δεν του σηκωνόταν με τίποτα! Κάθισε στο δωμάτιο πάνω από ένα τέταρτο κι εγώ περίμενα σαν μαλάκας! Anyway, όταν βγήκε άρχισε να τα λέει στην τσατσά και φαινόταν ότι είχε νεύρα. "Ωχ", σκέφτηκα, "θα την πληρώσω εγώ τώρα?". Μπήκε όμως με χαμόγελο κι όταν την ρώτησα αν είναι καλά μου αποκρίθηκε "μια χαρά". Τέσπα, της είπα ότι άκουσα τι έγινε δίπλα κι αυτή απλά στραβομουτσούνιασε λίγο (όχι σε μένα, για την φάση γενικά). Αρκετά με αυτά... στο ψητό τώρα:
Καλό τσιμπουκάκι, όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά μπορεί να είμαι και προκατειλημένος γιατί πήγαινα για το Σοφάκι αρχικά! Απλά, δεν ήταν εκεί, πέτυχα αυτήν, χρόνο δεν είχα κι έτσι μπήκα! Ε, άλλο η πίπα της Σοφίας κι άλλο αυτηνής. Φιλότιμη προσπάθεια όμως. Μετά την έβαλα ανάσκελα και την καβάλησα για Ισπανικό. Σε αυτό ήταν πολύ καλή! Κρατούσε τα βυζόμπαλά της με τα χέρια της και μου έσφιγγε το καβλί, ενώ συγχρόνως έγλυφε το κεφαλάκι. Μου άρεσε αρκετά και λίγο πριν φτάσω στα όριά μου την γύρισα στα 4 και την κάρφωσα ανελέητα! Στενό μουνάκι παίδες... όχι πηγαδάκι όπως είναι οι περισσότερες. Κι αυτό στα θετικά!
Γενικά, δεν το κλαίω το 20άρικο, μια χαρά ήταν.
Καλό τσιμπουκάκι, όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά μπορεί να είμαι και προκατειλημένος γιατί πήγαινα για το Σοφάκι αρχικά! Απλά, δεν ήταν εκεί, πέτυχα αυτήν, χρόνο δεν είχα κι έτσι μπήκα! Ε, άλλο η πίπα της Σοφίας κι άλλο αυτηνής. Φιλότιμη προσπάθεια όμως. Μετά την έβαλα ανάσκελα και την καβάλησα για Ισπανικό. Σε αυτό ήταν πολύ καλή! Κρατούσε τα βυζόμπαλά της με τα χέρια της και μου έσφιγγε το καβλί, ενώ συγχρόνως έγλυφε το κεφαλάκι. Μου άρεσε αρκετά και λίγο πριν φτάσω στα όριά μου την γύρισα στα 4 και την κάρφωσα ανελέητα! Στενό μουνάκι παίδες... όχι πηγαδάκι όπως είναι οι περισσότερες. Κι αυτό στα θετικά!
Γενικά, δεν το κλαίω το 20άρικο, μια χαρά ήταν.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2008
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Επισκέπτης
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού