Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 162 10
Μπουρδέλα
186564
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καταρχας να αναφερω οτι η συνευρεση με τη Σονια ελαβε μερος στο σπιτακι αριστερα της φωτογραφιας απο πανω σε αυτο με την ασπρη πορτα.Μπηκα στο σαλονι το οποιο ηταν αδειο και μετα απο πολυ λιγο σκαει μυτη η τσατσα και αρχισε το ποιημα.Μετα βγηκε και η Σονια μια τροφαντουλα,μελαχρινη,ομορφουλα ομως την οποια ειχα βαλει στο ματι απο προηγουμενες τσαρκες μου.Ειχα σκοπο να μπω αλλα οχι τοσο γρηγορα ομως το καβλαντισμα της στο σαλονι με τουρμπισε και δεν αντεξα να φυγω.Ετσι μπηκα στο δωματιο καλο μπορω να πω για Μεταξι.Μετα απο λιγο ερχεται και η Σονια.Αφου καναμε καποιες απαραιτητες συστασεις γδυθηκε τελειως και ξαπλωσαμε.Ξεκινησε καποια προκαταρκτικα οπως γλυψιμο στο σωμα,ρογες κλπ και μετα πιπα καλη χωρις χερι με τασεις για ντιπ και ολα καλα.Αφου ολοκληρωσε ανεβηκε απο μονη της απο πανω χοροπηδοντας και φερνοντας τις βυζαρες της στη μουρη μου .Για τελος την εστησα στα τεσσερα οπου υστερα απο μινι σφυροκοπημα παρεδωσα το σπερμα.Στο τελος την ρωτησα απο που ειναι και αυτη μου ειπε και μαλιστα σοβαρα απο Τσεχια χαχαχααχα αλλα προφανως ειναι απο Αλβανια μικρη σημασια εχει.
Για 10 ευρω και επειδη σημερα γουσταρα να παρω κατι πιο παρακμιακο απο οτι συνηθως επιλεγω την συστηνω για μια-δυο φορες στους υποψηφιους χυστες
Υ.Γ Δινει και κωλο στα 15 γιουρια για τους πιστους της πισω κινησης.....
Για 10 ευρω και επειδη σημερα γουσταρα να παρω κατι πιο παρακμιακο απο οτι συνηθως επιλεγω την συστηνω για μια-δυο φορες στους υποψηφιους χυστες
Υ.Γ Δινει και κωλο στα 15 γιουρια για τους πιστους της πισω κινησης.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού