Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 130 10
Μπουρδέλα
135821
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μετά από Ρεμουνδου και Πεγραμου η καυλα μου ήταν ακόμα στα κόκκινα...γιαυτο μπήκα σαν υπνωτισμενος στο 46! Μου Αυτοπαρουσιαζεται η Αλέξανδρα όμορφη μελαχρινη και είσοδος στο απαράδεκτο δωμάτιο με τίμημα 10€.Ηρθε αμέσως (όχι σαν κάτι άλλες στην Ρεμουνδου) και όλο τσαχπινια και πολύ χάρη ξεκίνησε απίθανα προκατακτικα,πιπα χωρίς χέρι,καραμελωμα και πνιξιματακια με ωραίες κραυγουλες!!Αλαξαμε 3 στάσεις αλλά δεν θα εχυνα με τίποτα καθώς αυτή βέβαια δεν σταματαγε τις προσπαθειες χωρίς να ξέρει οτι έχω αδειασει άλλες 2 φορές.Ενταξει στο τέλος την λυπηθηκα αφού την είχα ξεσκισει ούτε εγώ δεν ξέρω για πόση ώρα,πάντως είχα ιδρώσει και εσταζα κυριολεκτικά τις αποκαληψα τι προηγούμενες συνευρεσεις μου και η αφιλοτιμη μου είπε οτι δεν φεύγω απο εκεί αν δεν την χυσω!!!!!!Και τι δεν κάναμε πιπα,πνιξιματα,δακτυλιασματα απο εμένα σε αυτήν,απο αυτήν σε αυτήν,μπατσακια στο κωλαρακι της,ισπανική πάλι!!!στα 4 πάλι!!απο πάνω εγώ πάλι!!!!!!πιπα πάλι!!!!!!!!και στο τέλος εχυσα στα κωλομαγουλα της !!!! Τι να πω θα μπορούσε να επικαλεστεί ότι δεν έχουμε άλλο χρονο,αυτή όμως με ρουφηξε και το διασκεδασε κιόλας όπως εγώ βέβαια !!!!!! Οταν μπήκε στο δωμάτιο άρχισε να λέει ότι έχω μεγάλη και ωραία πουτς@ και ότι θα με ρουφηξει πράγμα που έκανε!!Ευχαριστω Αλεξανδρα ήσουν απίθανη!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2012
αυτη ειναι μια 35αρα γυφτοειδης,που φοραει ενα μαυρο κολλητο "φορεματακι"?
lustforlife
22 Νοεμβρίου, 2012
Μεγάλε ωραίος, duracell!!! Ζεις ακόμα;
lsh
22 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Τα είχε αυτά τα στοιχεία.........
PC
Power cool
22 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
.....και έχω πατήσει τα 40!!!!!!!!! Πήγα σπιτι το βραδυ και έφαγα το ψυγειο