Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 113 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Τζούλια έχει μελαχρινά σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, πουτανιζέ ύφος με αποφασιστικό σαλονάρισμα. Είναι μέτρια προς ψηλή. Κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες, ικανοποιητικά βυζιά και ζυγοσταθμισμένο κώ(ο)λο.

Ας σημειωθεί ότι στις 3/11/2012 είχα απογοητευθεί από τις υπηρεσίες της Ντιάννας στο Τροφωνίου 11 όροφος. Ενίοτε η Ντιάννα εργάζονταν στο Αλκιβιάδου 16 (μεσαίο) και σπάνια στο Διδύμου 7 (αριστερά).

Για μια στιγμή, σκέφθηκα, ότι θα (μου) ήταν οδυνηρό να είχα μια δεύτερη ήττα και μάλιστα τόσο κοντά.

Και θα είχα αφήσει πίσω μου επιθυμίες, οργασμούς και ατελέσφορους έρωτες σε παλαιικά κρεβάτια να ταλαιπωρούνται συνυπάρχοντας με την βαριά κουρτίνα που δεν είναι εύκολο να πλυθεί όπως ένα καθημερινό σώβρακο.

Η στάση όμως και η συμπεριφορά της Τζούλιας με καθησύχασε και πήρα την απόφαση να κόψω το εισιτήριο της ηδονής.

Η Τζούλια μπήκε στο δωμάτιο κουνώντας χαρμόσυνα τον ζυγοσταθμισμένο της κώ(ο)λο.

Τα προκαταρκτικά της μπορούν να θεωρηθούν ελάχιστα αναγκαία και απαραίτητα που σε συνδυασμό με τις ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες δημιουργούν ένα ικανοποιητικό πακέτο υπηρεσιών.

Η πίπα της ήταν ουσιαστική και σαφώς αποτελεσματική.

Πιθανόν να είχα ήδη επηρεασθεί από το καλό σουλατσάρισμα του κώ(ο)λου της στο σαλόνι, αλλά εκτιμώ ότι το πισω-κω(ο)λλητό είναι το δυνατό της χαρτί.

Δεν έχω παράπονο.

Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή την φορά δεν με επηρέασε ο πολυέλαιος του δωματίου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
farkeli
Τιμημένος
101
Πόντοι:
1.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2012
ενδιαφέρων κορμί....είναι ή ήταν και σε στούντιο....
20 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν γνωρίζω, δεδομένου ότι πηγαίνω σε στούντιο μια φορά στους δέκα μήνες.
20 Νοεμβρίου, 2012
Όταν την πήρα εγώ πριν λίγους μήνες δούλευε και στο στούντιο της Αντιοχείας. Είχε και φωτό της το σάιτ...
20 Νοεμβρίου, 2012
αγαπημένε farkeli, δύο ερωτήσεις: 1. Τι ώρα έγινε η επίσκεψη, 2. Κάνει extreme sport (ακάποτα κ.α.);
20 Νοεμβρίου, 2012

Mου προκαλει μεγαλη εντυπωση που εχουν γινει ολοκληρες συζητησεις για περιπτωσεις κοριτσιων της πλακας,και ελαχιστοι γνωριζουν γι αυτο το κοριτσι διαμαντι.Ευγε στρατηγε για την επιλογη σου,την επανεφερες στο προσκηνιο,το κοριτσι ειναι αψογο.Εχω γραψει δυο κριτικες πριν αρκετο καιρο για τη κοπελα,που τη θεωρω σε συμπεριφορα και συμμετοχη,ενα σκαλι πιο πανω απ οτι κυκλοφορει.Ισως παιζει ρολο η στουντιακη της εμπειρια.Δυστυχως οι εμφανισεις της ειναι μεμονωμενες σ αυτο το χωρο και απρογραμματιστες
21 Νοεμβρίου, 2012

Η επίσκεψη έγινε στις 19:00 αλλά όπως σημειώνει και ο συνάδελφος xilnik δεν είναι προγραμματισμένες οι εμφανίσεις της.
Δεν ρώτησα για ακάποτα κλπ
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6