Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μια ακόμη κατάθεση στην Φυλής για την οποία αξίζει να γίνει λόγος. Έχοντας μια δύσκολη μέρα στην δουλειά κανόνισα να περάσω και απο την Φυλής το απογεύμα γιατι νέα παιδιά είμαστε και οι ορμές είναι πολλές... το Παρκάρισμα πολύ έυκολο στην Φυλής που ήταν σχεδόν άδεια το απογευμα. Ξεκινάω απο Φωκαίως μήπως και δω κάτι το καλό και μετα πολλά πολλά αφού καθυστέρησα και λίγο περιμένοντας να βγούν μερικά κορίτσια από τα δωμάτια τους κατέληξα στην Ντενίσα (Ρουμάνα) από το 66Α. Μου φάνηκε ψηλή απο την υποδοχή από την άποψη ότι με τα τακούνια της γίνεται πάνω απο 1,85. Πληρώνω μπαίνω μεσα στο δωμάτιο και περιμένω...Μετα απο κανα 4λεπτο μπένει μέσα η ξανθιά λεπτή Ντενίσα. Έρχεται δίπλα μου αρχίζει τις αγκαλιές, και ο γιακουμής έγινε σχεδόν κάγκελο... Ξεκίνησα να την φιλάω σε διάφορα μέρη του σώματος της, λέγοντας και καμιά μαλακία να σπάσει ο πάγος ενώ σε κάποια φάση συνέλαβα τον εαυτό μου να της γλύφει τισ ρώγες - ενώ κάτι τετοια δεν τα κάνω συνήθως. Το κορμί της έχει πάρα πολυ καλή αίσθηση. Θα έλεγα ότι έχει βελούδινη αφή. Μετα τα προκαταρκτικά , το λαστιχάκι και η πίπα η οποία δεν θα έλεγα ότι και η καλύτερη. Κάποια στιγμή πήγε να πάρει έναν ρυθμό αλλά το έχασε πάλι Γλώσσα . Προχωράμε σε πλάγια θέση γιατι τις προάλες μου την είπε κάποια που την γάμαγα σχεδόν συνέχεια σε κανονική στάση...Κανα 3λεπτο σε πλάγια στάση, δεν νομίζω να την ακουσα να βγάζει κανενα ήχο..την γυρνάω κανονικά με αυτή απο κάτω (για να δώ σε ποια στάση δένουν τα κορμιά μας καλύτερα). Κανα 2λεπτο ετσι...μετά γυρνάει στα 4 και μετα απο κανα 2-3 λεπτά τελείωσα στο μουνί της. Για το τελευταίο το μουνί της δηλαδή, θα έλεγα ότι η αίσθηση που είχα ήταν αδιάφορη...Μου φάνηκε λιγο φαρδύ το μουνάκι της αλλα κατα τ'αλλα στο πισωκόλητο δέσαμε περισσότερο απ'οτι στις προηγούμενες 2 στάσεις.
Θα ξαναπήγαινα μαζί της διότι γενικά δεν είναι κάποια που θα σου την σπάσει. Απ'όσο κατάλαβα ξέρει καλά την δουλειά (2 χρόνια δουλευει - θα πρέπει να κανε μια περιουσία), και έχει σκοπό να μαζέψει μερικές χιλιάδες Γιούρο ακόμη και μετα να την κάνει...Επομένως κοιτάει να είναι καλή όσο μπορεί για να έχει δουλειά. Εμένα με ψιλοέφτιαξε για πρώτη φορά και φαντάζομαι ότι η απόδοση της είναι κάπου εκεί. Αν βελτίωνε και έκανε την πίπα της λιγο καλύτερη θα κρατούσε περισσότερους πελάτες φαντάζομαι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2012
Συναγωνιστη, χωνι κανονικο ειναι το μουνι τηε Ντενισας.Αφου στο πισωκολητο σου αφηνε αδιαφορη αισθηση ...Money Mouth
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
10 Νοεμβρίου, 2012
τι λετε ρε μαγκες,εγω γιατι το θυμαμαι σφιχτο το μουνι της ντενισας?
10 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αυτό είναι λόγο της κρέμας....αν της πείς ότι δεν γουστάρεις κρέμα είναι διαφορετικά πράγματα....
10 Νοεμβρίου, 2012

Συναγωνιστή, έχεις κι εσύ παρόμοια γνώμη μετά απο συνέυρεση μαζί της;
11 Νοεμβρίου, 2012

Υπάρχει κανείς που γουστάρει κρέμα ρε μάγκες; Για να ξέρουμε... Εγώ πάααντως οοοοχι! Μεγάλο χαμόγελο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5