Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 60 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σάββατο μεσημέρι έκανα μια βόλτα αναζητώντας μια άθλια πατσαβούρα για να ικανοποιήσω τις άρρωστες ορέξεις που μου είχαν εμφανιστεί.
Πέρασα από τα πουράδικα της Μ.Αλεξάνδρου (17 & 15) μήπως δώσω κάνα τσιμπούκι στη Ζάνα και να το παίξω καμικάζι εραστής αλλά δεν βρήκα ένα ανεκτό μέσο όρο αθλιότητας, η Ζάνα έλειπε και οι άλλες δυο σκατόγριες ξεπερνούσαν τα όρια μου.
Ένα κάλο, ξεφτιλισμένο, milf πορνίδιο έπαιζε στο απέναντι μπουρδέλο (22Α) με φουλ πρόγραμμα στα δέκα ευρώ, όμως σιχάθηκα τον χοντρό γύφτο με την μπλούζα του John Cena που βγήκε μετά από αυτή και έφυγα.
Η αναζήτηση συνεχίστηκε και κάπου στην μέση της τσάρκας πέρασα από το Ιάσωνος 46Α όπου είδα φευγαλέα την μέτρια μελαχρινή πουτάνα και άκουσα από την τσατσά να λέει κάτι για κουλούρι, ακάποτο, και τελείωμα στα βυζάκια. Βγήκα και συνέχισα την τσάρκα αλλά η αλήθεια ήταν ότι είχα τσιμπήσει.
Ξαναγύρισα μετά από λίγο, η τσατσά με θυμήθηκε και με έστειλε στο πρώτο δωμάτιο αριστερά. Έχω ξαναγαμήσει εδώ μέσα και ήξερα τον χώρο. Σκοτάδια, υγρασία, δυσοσμία, ένα παγκάκι αντί για καλόγερο, ένα μονό κρεβάτι με σεντόνια που έχουν DNA από όλες της φυλές (παίζει να έχει γαμήσει πάνω του ακόμα και Εσκιμώος) και φυσικά ένας νιπτήρας με ένα υπόλειμμα καθρέφτη στον τοίχο.
Στο mood της σαπίλας και της παρακμής που είχα υποβάλει για άλλη μια φορά τον εαυτό μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι και περίμενα για όχι παραπάνω από δυο λεπτά μέχρι να έρθει η κοπέλα. Όνομα μου είπε δυο φορές αλλά δυστυχώς δεν το συγκράτησα. Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλή, γύρω στο 1.65 με πιασίματα, σε καμία περίπτωση δεν είναι χοντρή, μέτριο πρόσωπο αλλά πολύ καυλωτικό όπως αποδείχθηκε αργότερα. Ένα δυνατό στοιχείο αναγνώρισης της, είναι ένα σημάδι μάλλον από κάψιμο που έχει στο αριστερό μπράτσο.
Ήρθε στο κρεβάτι, αρχισε να μου τρίβετε ναζιάρικα και να με χαϊδεύει παντού, συνέχισε με φιλάκια στο λαιμό κτλ που ανταπέδωσα αποφεύγοντας τα μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους βυζιά λόγο του τελειωτικού που είχα ακούσει από την τσατσά.
Αφήνει να την πιάσεις αλλά χωρίς δάχτυλο και πολύ γρήγορα έμαθα ότι ούτε ελεύθερο κάνει ούτε κώλο δίνει, δεν είχα κάνει λάθος όμως, το είχα ακούσει από την τσατσά και η δουλεμένη σούφρα της το επιβεβαίωνε. Η τσατσά δεν μου ανακοίνωσε πρόγραμμα την δεύτερη φορά και φυσικά η πουτάνα βρήκε πάτημα για να γλυτώσει το κουλουράκι της.
Δεν γαμιέται; καλή η πουτανιά που μου έπαιξαν και την πάτησα σαν πρωτάρης, ευτυχώς εκείνη την στιγμή δεν το σκέφτηκα και πολύ και η τύπισσα είχε ήδη κατέβει, είχε περάσει καπότα στο έτοιμο εργαλείο και είχε αρχίσει ένα πολύ καλό και υγρό τσιμπούκι, έπιασα τα βυζιά της και τα ζούλαγα άπληστα, καμία διαμαρτυρία, το ίδιο όταν χούφτωνα δυνατά τα κωλομέρια της. Την ρώτησα αν γλύφει αρχίδια και μου είπε όχι, την άφησα στην πίπα για λίγο ακόμα και μετά την έστησα στα τέσσερα.
Ωραία θέα η κωλάρα της και είχε στηθεί όπως πρέπει, ψιλά τον κώλο και το μάγουλο στο στρώμα, πολύ καλή αίσθηση το μουνί της, χωρίς πολλά λιπαντικά, άρχισα σχεδόν αμέσως το δυνατό σφυροκόπημα και η τύπισσα άρχισε να βογκάει δυνατά, συνέχισα να δίνω όταν αισθάνθηκα τα δάχτυλα της στα αρχίδια μου, είχε βάλει το χέρι και έτριβε δυνατά την κλειτορίδα της! Είχα καιρό να πετύχω καυλωμένη πουτάνα και το ευχαριστιόμουν αρκετά, τα βογκητά ασταμάτητα και σε κάποια φάση πιάνει το χέρι μου από την μέση της και το έβαλε στο κωλομέρι της, δεν κατάλαβα αμέσως αλλά μου έδειξε με ένα γερο σκαμπίλι που έριξε στον κώλο της ότι γούσταρε σφαλιάρες.
Της σέρβιρα δυο-τρεις μέτριες και ένιωθα τα δάχτυλα της να επιταχύνουν πάνω στην κλειτορίδα της, έφαγε μερικές πιο δυνατές και μια καλή στο τέλος όπου και τραβήχτηκε μπροστά, καμία λέξη διαμαρτυρίας για την δυνατή σφαλιάρα.
Γυρίσαμε ιεραποστολικό, έβαλα το μαξιλάρι κάτω από την μέση της και άρχισα να την γαμάω αργά και βαθιά προσπαθώντας να καθυστερήσω όσο μπορούσα, της τράβηξα το χέρι και άρχισα να τρίβω εγώ το μουνί της ενώ εκείνη σχεδόν ξεκόλλησε τα βυζιά της από το τράβηγμα.
Δεν την πάλευα άλλο και βγήκα από μέσα της, έκατσα γονατιστός δίπλα από το κεφάλι της και άρχισα να τον παίζω με την καπότα στη θέση της, η τύπισσα όχι μόνο δεν σταμάτησε να μαλακίζεται αλλά έχωσε και δάχτυλο μέσα, έπιασα το μουνί της και πήγα να βάλω δάχτυλο, αντιστάθηκε για πέντε δευτερόλεπτα, αμέσως μετά έχωσα δυο δάχτυλα μέσα και ξεκίνησα να την μαλακίζω δυνατά, με πιάνει στην πίπα ξανά γλείφοντας και τα αρχίδια μου παρόλο που το είχε αρνηθεί πριν. Κάπου εκεί η τσατσά χτύπησε την πόρτα, κανένα άγχος, συνέχισε μέχρι που έκλεισε τα πόδια της σφιχτά, μου χούφτωσε τον κώλο, και έβγαλε με το καυλί μου στο στόμα μερικά ακόμα δυνατά βογκητά, δευτερόλεπτα μετά είχα πετάξει την καπότα και της κοπάναγα τον γκιόνη στην μούρη, τον έπαιζα στο πρόσωπο της με την γλώσσα της στα αρχίδια μου, έτσι δεν άργησα πολύ και της τα πέταξα στο λαιμό και στα βυζιά.
Τόσα χρόνια που γαμάω σε μπουρδέλα πρώτη φορά μου τυχαίνει να έχει η πουτάνα οργασμό και μάλιστα τόσο φυσικό, είμαι σίγουρος κατά 99% ότι ήταν αληθινός και δυστυχώς δεν ευελπιστώ ότι θα το ξαναζήσω σε μπουρδέλο.
Η τσατσά είχε γαμηθεί να χτυπάει την πόρτα, η κοπέλα στο μουνί της άπλα, πρέπει να έφαγε κάνα πεντάλεπτο μέχρι να ντυθεί ξανά με το μίνι μαύρο φόρεμα.
Έφυγα και τα πόδια μου έτρεμαν, το μόνο αρνητικό ήταν η ανακοίνωση πρωκτικού και ελεύθερου στοματικού την πρώτη φορά όπου φυσικά δεν προσφέρθηκαν.
Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω ξανά ελπίζοντας να πάρω αυτό το στρογγυλό κωλαράκι.
Σίγουρα ένα από τα καλύτερα γαμήσια που έχω ρίξει σε μπουρδέλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2012
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
111
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού