Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
198790
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Έχοντας γδυθεί, πήγα προς τον νιπτήρα για να πλυθώ.
Ο νιπτήρας είναι πολύ ψηλά τοποθετημένος, είτε ώστε να κάνεις προθέρμανση δουλεύοντας τις γαστροκνημίες σου για να φτάσεις την Καρολίνα μετά, είτε, όπως έχει γράψει παλαιότερα ο Πύραυλος, ” Με δεδομένο ότι πολλές φορές η επιλογή των θέσεων των ειδών υγιεινής γίνεται με κριτήριο τις σωματικές διαστάσεις του εκάστοτε υδραυλικού – εγκαταστάτη, πιθανολογώ ότι ο υδραυλικός του πορνείου είναι ψηλό παιδί.”
Πολύ δουλειά αυτό το κορίτσι. Δικαιολογείται από την εμφάνισή της.
Πολύ ψηλή,με τα τακούνια και χωρίς αυτά,ξανθιά,πολύ όμορφη,με όμορφο κορμί.
Άκουσα τα τακούνια της απ’το διπλανό δωμάτιο.Έπειτα από λίγο άκουσα και τριξίματα απ’το κρεβάτι.
Ψιλοκαύλωσα.
Τί κρίμα να μην έχω ένα ποτηράκι “Κρίνος” να πάρω αυτί;
Σε κανά δεκάλεπτο ήρθε κι η σειρά μου. Στεκόμουν με το βρακάκι μου όρθιος στον τοίχο. Εκείνη πέρασε μπροστά μου κοιτώντας με διερευνητικά με ύφος που λεγε πολλά και μου έκρυψε το φως.
Ωραία,θα γαμούσα στην σκιά σήμερα.
Οι πρώτες κουβέντες που ανταλλάξαμε έβαλαν τις υπογραφές στο προγαμιαίο μας συμβόλαιο.
Πήρα τις διαταγές μου για να πάρω την πρέπουσα θέση στο κρεβάτι και ξεκίνησε το play.
Δε δυσκολεύτηκα να ερεθιστώ. Πολύ όμορφη,το ξανάπα, σωστά;
Οι εικόνες απ’την σεξουαλική μας πράξη είχαν αναφορές στην σκηνή του βιασμού της “Κίκα” του Αλμαδοβάρ ,με μένα ως τον πορνοστάρ που παλεύει να τελειώσει κι εκείνη από κάτω μου να παλεύει να τελειώσω ,έχοντας την περισσότερη ώρα την χαρακτηριστική αποστροφή της κεφαλής που είχε ο Λαζόπουλος ως Αθήνη-Τσούνη,αμέσως αφού έχει χαστουκίσει την Λιάνη.
Πέρασα πολύ όμορφα πάντως και θα επιδιώξω να ξαναπάω.
Ο καθένας είπε καλά τις ατάκες του μένοντας πιστός στο κείμενο,χωρίς αυτοσχεδιασμούς.
Είχε ξηγηθεί απ’το πρώτο βλέμμα άλλωστε…
Ο νιπτήρας είναι πολύ ψηλά τοποθετημένος, είτε ώστε να κάνεις προθέρμανση δουλεύοντας τις γαστροκνημίες σου για να φτάσεις την Καρολίνα μετά, είτε, όπως έχει γράψει παλαιότερα ο Πύραυλος, ” Με δεδομένο ότι πολλές φορές η επιλογή των θέσεων των ειδών υγιεινής γίνεται με κριτήριο τις σωματικές διαστάσεις του εκάστοτε υδραυλικού – εγκαταστάτη, πιθανολογώ ότι ο υδραυλικός του πορνείου είναι ψηλό παιδί.”
Πολύ δουλειά αυτό το κορίτσι. Δικαιολογείται από την εμφάνισή της.
Πολύ ψηλή,με τα τακούνια και χωρίς αυτά,ξανθιά,πολύ όμορφη,με όμορφο κορμί.
Άκουσα τα τακούνια της απ’το διπλανό δωμάτιο.Έπειτα από λίγο άκουσα και τριξίματα απ’το κρεβάτι.
Ψιλοκαύλωσα.
Τί κρίμα να μην έχω ένα ποτηράκι “Κρίνος” να πάρω αυτί;
Σε κανά δεκάλεπτο ήρθε κι η σειρά μου. Στεκόμουν με το βρακάκι μου όρθιος στον τοίχο. Εκείνη πέρασε μπροστά μου κοιτώντας με διερευνητικά με ύφος που λεγε πολλά και μου έκρυψε το φως.
Ωραία,θα γαμούσα στην σκιά σήμερα.
Οι πρώτες κουβέντες που ανταλλάξαμε έβαλαν τις υπογραφές στο προγαμιαίο μας συμβόλαιο.
Πήρα τις διαταγές μου για να πάρω την πρέπουσα θέση στο κρεβάτι και ξεκίνησε το play.
Δε δυσκολεύτηκα να ερεθιστώ. Πολύ όμορφη,το ξανάπα, σωστά;
Οι εικόνες απ’την σεξουαλική μας πράξη είχαν αναφορές στην σκηνή του βιασμού της “Κίκα” του Αλμαδοβάρ ,με μένα ως τον πορνοστάρ που παλεύει να τελειώσει κι εκείνη από κάτω μου να παλεύει να τελειώσω ,έχοντας την περισσότερη ώρα την χαρακτηριστική αποστροφή της κεφαλής που είχε ο Λαζόπουλος ως Αθήνη-Τσούνη,αμέσως αφού έχει χαστουκίσει την Λιάνη.
Πέρασα πολύ όμορφα πάντως και θα επιδιώξω να ξαναπάω.
Ο καθένας είπε καλά τις ατάκες του μένοντας πιστός στο κείμενο,χωρίς αυτοσχεδιασμούς.
Είχε ξηγηθεί απ’το πρώτο βλέμμα άλλωστε…
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Pinakidas
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
πάντως είναι πραγματικός μούναρος και δεν κοροϊδεύει τον πελάτη...μπορεί να μην κάνει έξτρα και να έχει τυποποιημένο πρόγραμμα αλλά τα λεφτά δεν τα κλαις...
Στον αγοραίο έρωτα, υπάρχουν φορές που κάποιος(-α) χρειάζεται να μεταβάλλει τη συμπεριφορά και τις ενέργειές του κατά τρόπο ώστε να εναρμονίζεται προς το συγκεκριμένο περιβάλλον.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δείχνει ικανότητα προσαρμογής και ως γνωστόν, οι
προσαρμόσιμοι είναι εκείνοι που "επιβιώνουν".
Θετική. (4 στις 5)
Η μεταβολή της συμπεριφοράς οφείλει να είναι αμφίδρομη αγαπητέ ISINAS, αλλά συμφωνώ ότι πρέπει να εφαρμόζεται περισσότερο από εκείνες.