Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε Δευτέρα μεσημέρι στις 14.30 και αφού είχαμε ολοκληρώσει την τσάρκα μαζί με άλλους δυο συναγωνιστές.
η Ελένη είναι Ρωσίδα 34 χρονών μετρίου αναστήματος κοντά στο 1.68 , έχει μαύρο σπαστό μαλλάκι μέχρι τους ώμους , σαρκώδη χείλη(φέρνει στο πρόσωπο λίγο της Νινας Λοντσάρη της ηθοποιού), στήθος 1.5 +
με ρόγα που καυλώνει αμέσως και γίνεται αρκετά μεγάλη , λεπτά ωραία πόδια και είναι κανονικών κιλών ,αλλά για μένα το δυνατότερο της σημείο είναι η επιδερμίδα της η οποία είναι βελούδινη καθώς και
το πεντακάθαρο και ευωδιαστό μουνάκι της ,ελληνικά μιλάει τα βασικά αν και είναι πολύ καιρό στην Ελλάδα προτιμάει τα Αγγλικά αν και βέβαια είναι λιγομίλητη....όταν ήρθε στο δωμάτιο σηκώθηκα απο το
κρεβάτι πήγα απο πίσω της , της έβγαλα το διάφανο μπέιμπι ντολ που φορούσε και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό χουφτώνοντας ταυτόχρονα τα βυζιά της και τσιμπώντας τις ρόγες της , αυτή με την σειρά της
μου έπιασε τον πούτσο που πολύ απαλά και με αργό ρυθμό άρχισε να μου τον παίζει ενώ έγειρε το κεφάλι της προς τα πίσω και άρχισε να με φιλάει στο στόμα(χωρίς γλώσσα)αφού αυτό το σκηνικό κράτησε κανα 5λέπτο
την ξάπλωσα ανάσκελα της έβγαλα το μαύρο στρινγκ της και έπεσα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να την γλύφω....φάνηκε να της αρέσει , έβγαζε μικρές κραυγούλες και έπαιζε με τις ρόγες της , μετά ξάπλωσα εγώ
ανάσκελα ,ανέβηκε απο πάνω μου και άρχισε πάλι να με φιλάει κατεβαίνοντας όλο και πιο κάτω , όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο άρχισε να γλύφει τα αρχίδια καθώς και τον πούτσο απο τα πλάγια χωρίς ακόμα
να βάλει το κεφαλάκι του στο στόμα της , μετά μου τον εξαφάνισε τελείως , η πίπα της αποδείχτηκε εκ των υστέρων ότι είναι το δυνατό της σημείο.....πολύ καλή πίπα χωρίς χέρι με πολύ σάλιο και αυξομειώσεις
ρυθμού και συχνά περάσματα απο τα αρχίδια.....με ρώτησε αν θέλω σέξ(όταν το έκανε μου θύμισε την Ιβάννα που ενώ σου έπερνε πίπα και εσύ κρατιόσουν με το ζόρι να μην χύσεις σε ρώταγε..σεξ???)της είπα ναι...
πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση με αυτή απο πάνω , θέλω να επισημάνω ότι στο σεξ δεν έχει ιδιαίτερη συμμετοχή γι αυτό και το 6 στην βαθμολογία αλλά απο την άλλη δεν αρνείται σε ότι της κάνεις εσυ...
την σήκωσα λίγο και την γαμούσα στα όρθια και μετά πήγα και την έβαλα να καθίσει στο μεγάλο κομοδίνο που έχει στο πρώτο δωμάτιο όπως μπαίνεις στον οίκο και αφού της σήκωσα τα πόδια της πάνω από τους ώμους μου
την γαμούσα βαθιά και δυνατά......με το έπιπλο να κουνιέται ολόκληρο , παρόλο που φαινόταν ότι ήταν άβολη στάση γι αυτήν δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου , μετά την γύρισα στα όρθια πισοκωλλητο και το τέλος ήρθε
χύνοντας στα βυζιά της.στο δωμάτιο έκατσα κοντά στα 20 λεπτά και ήταν μια χαρά κατάθεση........

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Ελένη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια