Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 133 10
Μπουρδέλα
121503
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τριτη πρωι,ειχα δουλιτσες στο κεντρο και χρονο για καταδρομικη εξορμηση.Με βολευε το Μεταξι.Η πρωτη επιθεση εγινε χωρις πολλη σκεψη σε μια γλυκια ρωσιδα ψηλα στην Ιασωνος και δρομο για τις δουλειες.Ομως το ασχημο επαγγελματικο κλιμα της εποχης μου χαλασε τη διαθεση.Με στεναχωρησε πολυ θα ελεγα.Εστι σκεφτηκα να ακυρωσω τη δευτερη επιθεση που σχεδιαζα και να φυγω.Ομως ο μαχητης μεσα μου δεν με αφηνε να ησυχασω.Παραδινονται τα παληκαρια οταν τυχαινει μια στραβη??
Επιστροφη ξανα στο πεδιο της μαχης,εισβολη στο εν λογω οικημα που συχνα δινω κερδοφορες μαχες.Η τσατσα γνωστη μου λεει οτι σημερα ειμαι πολυ τυχερος γιατι δουλευει η Μαιρη η Ελληνιδα.Με τις ελλεεινιδες ειμαι παντα επιφυλακτικος αλλα με διαβεβαιωσε οτι ειναι σουπερ.Γενικα την πιστευω κι ετσιπερασα.
Η Μαιρη ελληνοκοψια οχι μουναρα αλλα καλη και καβλωτικη.Αρχισε με ωραιο τσιμπουκι χαδια και γλυψιμο αρχιδιων και μετα ανεβηκε πανω.Μετα την ξαπλωσα και την αρχισα σε πρσγματικο σφυροκοπημα.Ομως η κακη μου διαθεση μου βγηκε στο γαμησι και δεν εβλεπα φως.Την εβαλα στα τεσσερα και συνεχισα.Ειχαμε γινει και οι δυο μουσκεμα στον ιδρωτα αλλα εγω τιποτα!Καποια στιγμη της λεω αστο κοριτσι μου δεν προκειται να χυσω και δεν φταις εσυ.Με ξαπλωσε και δοκιμασε με το χερι αλλα δεν γινοταν τιποτα.Τη σταματησα και πραγματικα στεναχωρηθηκε που δεν τελειωσα και της ειπα οτι δε φταιει τη φιλησα κι εφυγε.Της εβγαλα το λαδι της κοπελας και οχι μονο δεν διαμαρτυρηθηκε αλλα με κανεκευε κιολας.Μπραβο της!Πραγματικο κοσμημα για τη δουλεια της και τον βρωμικο κοσμο που εργαζεται!
Επιστροφη ξανα στο πεδιο της μαχης,εισβολη στο εν λογω οικημα που συχνα δινω κερδοφορες μαχες.Η τσατσα γνωστη μου λεει οτι σημερα ειμαι πολυ τυχερος γιατι δουλευει η Μαιρη η Ελληνιδα.Με τις ελλεεινιδες ειμαι παντα επιφυλακτικος αλλα με διαβεβαιωσε οτι ειναι σουπερ.Γενικα την πιστευω κι ετσιπερασα.
Η Μαιρη ελληνοκοψια οχι μουναρα αλλα καλη και καβλωτικη.Αρχισε με ωραιο τσιμπουκι χαδια και γλυψιμο αρχιδιων και μετα ανεβηκε πανω.Μετα την ξαπλωσα και την αρχισα σε πρσγματικο σφυροκοπημα.Ομως η κακη μου διαθεση μου βγηκε στο γαμησι και δεν εβλεπα φως.Την εβαλα στα τεσσερα και συνεχισα.Ειχαμε γινει και οι δυο μουσκεμα στον ιδρωτα αλλα εγω τιποτα!Καποια στιγμη της λεω αστο κοριτσι μου δεν προκειται να χυσω και δεν φταις εσυ.Με ξαπλωσε και δοκιμασε με το χερι αλλα δεν γινοταν τιποτα.Τη σταματησα και πραγματικα στεναχωρηθηκε που δεν τελειωσα και της ειπα οτι δε φταιει τη φιλησα κι εφυγε.Της εβγαλα το λαδι της κοπελας και οχι μονο δεν διαμαρτυρηθηκε αλλα με κανεκευε κιολας.Μπραβο της!Πραγματικο κοσμημα για τη δουλεια της και τον βρωμικο κοσμο που εργαζεται!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2012
Σπανια τετοιες καλες στμπεριφορες απο κορασιδες...και ειδικα απο δικες μας...8υμαμε παλια απο δικες μας οχι φιλια οχι γλυψηματα κια λιγο πριν το γαμηση αυτο οχι στο σαλονι...αλλα και χειροτερα του τυπου τελειονε ...εχεις προβλημα...κτλ...Παντος τυπε μου να μην στενοχοριεσε για τιποτε..οταν κατι δεν παει καλα το προβλημα τοχουν εκεινες...και οχι εμεις
ISINAS
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1