Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 111 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πήγα ξανά στο εν λόγω μπουρδελάκι και πήρα μόνο την Χριστίνα (σε αντίθεση με την άλλη φορά που τις είχα πάρει duo!). Προτίμησα την Χριστίνα γιατί όπως θα διαβάσετε και στην κριτική μου με την παρτούζα, η Αντζελίνα ήταν κάπως ξενερουά! Παίρνω λοιπόν την Χριστίνα. Αδύνατο πιπινάκι, 19 χρονών αλλά ψιλοβρωμιάρα θα έλεγα! Για petite λάτρεις μόνο!

Την βάζω στα 4 να χαζέψω κωλότρυπα και μόλις το εργαλείο ήρθε σε στύση, πέρασμα λάστιχου και πίπα καλή. Με χέρια στην αρχή, μετά με προτροπή δική του τα έβγαλε και της γαμούσα το στόμα! Ωραία καύλα αυτό, μου αρέσει! Έδειξε και αρκετά ανοχή στο ψωλομπούκωμα, αν και δεν το παρατράβηξα... παραέχωσα!!! Σε σημεία πνιγμού δεν την έφτασα πάντως!
Μετά στα 4 και διείσδυση από το μουνάκι με θέα την πηγαδοκωλότρυπά της! Ε, αφού την έβλεπα εκεί μπροστά μου για κάνα 5λεπτο, τον βγάζω και της τον χώνω στην κωλάρα της. Μετά από κάμποσα σπρωξίματα κατέθεσα βαθιά μέσα στο κωλάντερο κι αυτή να έχει καλή συμμετοχή και να μου πετάει κάτι "σκίσε μου την κωλάρα μου" και τέτοια! Καλή φάση, I like προστυχόλογα!

10 ευρώ η όλη συνεύρεση που από διάρκεια ήταν περίπου στο 10λεπτο. Λεπτό και ευρώ δηλαδή, asshole included! Καλό το deal, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάω σύντομα. Όταν μου έρθει να γαμήσω κάνα petite πιπίνι από τον κώλο, μάλλον θα ξαναπάω!!! 10 στο πάρκινγκ λόγω μηχανής.

[b]ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ[/b]: Για πιπινολάτρεις only... χωρίς πολύ μεγάλα expectations!

Καλά βόλια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια