Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 129 10
Μπουρδέλα
127738
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επίσκεψη γύρω στις 11 το βράδυ.Λίγα σπίτια ανοιχτά και ακόμα λιγότερο ανεκτές κοπέλες...Μπήκα σε 3-4 και απογοητεύτηκα.Την συγκεκριμένη την είχα δει καιπαλιότερα και μου είχε αφήση καλή εντύπωση στο σαλονάρισμα.Κοντούλα,με 3άρι στήθος,35 και κάτι ηλικιακά.Γυφτοφέρνει λίγο,δήλωσε Ρουμάνα.Δεν είχα όρεξη για επιπλέον ψάξιμο και μπήκα.Το δωμάτιο...ότι να'ναι...ένα κρεβάτι ξύλινο,σκονισμένο -ευτυχώς το σεντόνι σε αποδεκτή κατάσταση,ένας ανεμιστήρας για τις ζεστές μέρες και το δωμάτιο 2Χ2...με τοίχο σαγρέ....Είχε άλλον πελάτη ,οπότε περίμενα λίγο...Μπήκε χαμογελαστή,με διάθεση και νάζι...Γδύθηκε και άρχισε να μου τρίβει τις βυζάρες στον πούτσο,αλλά την σταμάτησα,διότι είχα μια άσχημη και πρόσφατη εμπειρία,από άλλη πουτάνα της Ιάσωνος.Συγκεκριμένα πάνε 2 εβδομάδες,στο 46Α ή Β...όπου κάποια Αλίνα,40άρα,μαλλί μέχρι τους ώμους,σπαστό,καστανόμαυρο,με λίγα κιλάκια επιπλέον και βυζάρες μου έκανε ισπανική...Αποτέλεσμα για 10 μέρες να πλακωθώ στις αλοιφές για μύκυτες...Η φαγούρα άρχισε 2 περίπου ώρες μετά την συνεύρεση....Επιστρέφω στην Μαρίνα.Έτσι λοιπόν την κόβω απ την ισπανική και την βάζω για τσιμπούκι...Σε γενικές γραμμές αποδεκτό.Όση ώρα πίπωνε,εγώ ανενόχλητος έπαιζα με τις τρύπες της.Επειδή ήμουν και φορτωμένος,μετά από λίγο,την γύρισα βστα 4 όπου και εκεί τελείωσα.Μιλήσαμε λίγο και έφυγε.Νομίζω πως το δεκάρικο πήγε χαλάλι...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού